İstanbul
Parçalı bulutlu
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4109 %0.29
38,2720 %0.04
98.419,32 %1.985
3.443,07 0,41
Ara
Muhalif. SPOR Burak Yılmaz'a bir maç men ve 58 bin 500 lira para cezası verildi

Burak Yılmaz'a bir maç men ve 58 bin 500 lira para cezası verildi

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'a, Trabzonspor maçında sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle bir maç men ve 58 bin 500 lira para cezası verdi. Trabzonspor ve Galatasaray kulüplerine de tribün kapatma cezası uygulandı.

Okunma Süresi: 1 dk

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Bellona Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'a, Trabzonspor-Kayserispor arasında oynanan Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle bir maç men cezası verdi. Ayrıca Yılmaz’a 58 bin 500 lira para cezası da uygulandı.

PFDK ayrıca, aynı maçta yaşanan çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle Trabzonspor Kulübü'ne tribün kapatma cezası verdi. Benzer bir ceza, Galatasaray Kulübü'ne de, Gaziantep FK ile oynanan karşılaşmada aynı gerekçeyle verildi.

Ayrıca, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Alagöz Holding Iğdır FK'ye, statüye aykırılık gerekçesiyle 84 bin lira para cezası kesildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *