Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague'de normal sezonu 23 galibiyet ve 11 mağlubiyetle ikinci sırada bitirdi. Sarı-lacivertliler, son hafta karşılaşmasında Almanya deplasmanında Bayern Münih’i 89-77 mağlup ederek sezonu galibiyetle kapattı.
Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, play-off etabına ev sahibi avantajıyla katılma hakkını elde etti.
Olympiakos liderliği aldı, Panathinaikos üçüncü sırada
Yunan ekibi Olympiakos, kendi sahasında Maccabi Tel Aviv karşısında 99-93 galip gelerek 24 galibiyetle normal sezon lideri oldu. Fenerbahçe Beko ise bir galibiyet farkla ikinci sıraya yerleşti.
Ergin Ataman’ın çalıştırdığı Panathinaikos AKTOR, 21 galibiyetle üçüncü sırayı garantilerken, Monaco 21 galibiyet ve 13 mağlubiyetle dördüncü sıradan play-off'a kaldı.
Rakipler play-in maçları sonrası netleşecek
Fenerbahçe Beko ve Olympiakos, play-in karşılaşmalarında galip gelecek takımlarla eşleşecek. İlk 4 sıradaki takımlar, play-off maçlarında ev sahibi avantajını elinde bulunduracak.
Panathinaikos’un rakibi 6. sıradaki takım olacakken, Monaco ise 5. sıradaki ekiple eşleşecek. EuroLeague'de üst sıralarda kıyasıya rekabet, play-off maçlarında devam edecek.