İstanbul
Orta şiddetli yağmur
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,5083 %0.1
38,3383 %0.11
3.392,89 % 0,18
86.326,00 %-8.453
Ara
Muhalif. SPOR Galatasaray Muslera'nın sözleşmesini uzatıyor

Galatasaray Muslera'nın sözleşmesini uzatıyor

Muslera'nın kontratını uzatmak isteyen yönetim, yıllık 3 milyon 575 bin euro kazanan Uruguaylı kaleciye 2.5 milyon euro teklif etti. Yönetim, bu ücreti tavan fiyat olarak belirledi.

Okunma Süresi: 1 dk

Yaşadığı ağır sakatlık sonrası sahalara fırtına gibi geri dönen Fernando Muslera, uzun yıllar daha sarı-kırmızılı formayı giymeye hazırlanıyor.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Uruguaylı file bekçisiyle yola devam etmek isteyen yönetim, oyuncunun menajerini İstanbul'a çağırdı.

TEKLİF 2.5 MİLYON EURO

Yönetimin, hem kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar hem de 34 yaşında olması nedeniyle başarılı kalecinin ücretini aşağı çekme kararı aldığı ve yıllık 3 milyon 575 bin euro alan tecrübeli eldivene 2.5 milyon euro teklif ettiği belirtildi.

TAVAN FİYAT OLACAK

Bu ücreti takımdaki tavan fiyat olarak belirleyen sarı-kırmızılı idarecilerin, bundan sonra yapılacak transferlerde kimseye Muslera'dan fazla maaş vermeyeceği bildirildi.

Galatasaray'ın, Muslera'yla 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık kontrat yapması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *