İstanbul
Rain and snow
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4592 %0.37
38,1983 %-0.2
96.423,39 %-2.386
3.438,13 0,27
Ara
Muhalif. SPOR Luan Peres'in isteği; ligi de, Türkiye Kupası’nı da kazanmak

Luan Peres'in isteği; ligi de, Türkiye Kupası’nı da kazanmak

3-1 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından konuşan Fenerbahçe’nin Brezilyalı savunma oyuncusu Luan Peres: ”Biz Fenerbahçe’de oynuyoruz. Hem ligi hem de Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz. Mücadelemizi sürdüreceğiz. 2, 3 maçımız kaldı. Tüm maçları galibiyetle tamamlamak niyetindeyiz” dedi.

Okunma Süresi: 1 dk

Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Brezilyalı savunmacı şunları söyledi: ”Bizler oynayacağımız bütün maçları kazanmak istiyoruz. Sonuna kadar ilerlemek istiyoruz. Diğer rakiplerimizin oynayacağı maçlardan bağımsız olarak kendi maçlarımıza odaklanmış durumdayız. Bir kupa maçı oynayacağız. Bu maç da çok önemli. O maça odaklanacağız. Biz Fenerbahçe’de oynuyoruz. Hem ligi hem de Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz. Mücadelemizi sürdüreceğiz. 2, 3 maçımız kaldı. Tüm maçları galibiyetle tamamlamak niyetindeyiz.

Teknik direktör Jorge Jesus’un hücum hattındaki arkadaşlarına yardımcı olmasını istediğini belirten Peres, ”Defans oyuncuları devamlı olarak gol atan oyuncular değildir. Bugün yarattığımız şansla birlikte golü atmış oldum. Bundan dolayı mutluyum. Bu biraz dizilişle alakalı. Biraz serbestlik söz konusu. Hocamız, ileride takım arkadaşlarıma yardımcı olmamı da istiyor. Bu konuda ben de yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu arada attığım gol için mutlu olduğumu söyleyebilirim” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *