İstanbul
Hafif kar yağışlı
4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4625 %0.43
38,2087 %-0.12
95.338,00 %-3.107
3.438,40 0,27
Ara
Muhalif. SPOR Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa Oyunları’nda olimpiyat kotası için yumruk sallayacak

Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa Oyunları’nda olimpiyat kotası için yumruk sallayacak

Tokyo Olimpiyatları’nda gümüş madalya kazanan milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu, Paris Olimpiyatları’na kota verilecek Avrupa Oyunları’nda zirveye çıkmayı amaçlıyor.

Okunma Süresi: 1 dk

Buse Naz, 22 Haziran-2 Temmuz tarihlerinde Polonya’da düzenlenecek Avrupa Oyunları’na hazırlıklarını Türkiye Boks Federasyonunun Kastamonu’da bulunan Kadıdağı Kamp Merkezi’nde sürdürüyor.

Turnuvaya günde çift idmanla hazırlanan milli boksör, kota alıp Paris Olimpiyatları’na katılmak ve burada bu kez birincilik kürsüsüne çıkmak istiyor.

Buse Naz Çakıroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kastamonu’daki kampa tempolu başladıklarını söyledi.

Avrupa Oyunları’nda olimpiyat kotası verildiğini hatırlatan Buse Naz, ”Yaklaşık 7-8 aydır bu turnuva için hazırlanıyoruz. Her şey yolunda. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kampımız verimli geçiyor.” dedi.

”Heyecanlı ve umutluyum”

Avrupa Oyunları’nın önemine değinen Buse Naz, şöyle devam etti:

”Paris Olimpiyatları için ekstra heyecanlı ve umutluyum. Paris Olimpiyatları’nın ilk ayağı Avrupa Oyunları, burada vize alacağız. Eğer istediğimiz gibi gitmezse önümüzde bir dünya elemesi daha olacak ama ben Avrupa Oyunları’nda 6’da 6 yapacağımızı umuyorum çünkü takım olarak Avrupa’da çok iyi durumdayız. Belli kilolarda seribaşıyız, belli kilolarda da çok iyi ilerleme kaydettik.”

Tokyo Olimpiyatları’nda kendisinin gümüş, Busenaz Sürmeneli’nin ise altın madalya kazandığını hatırlatan Buse Naz, ”Paris’te aldığımız 2 önemli tarihi olimpiyat madalyasını belki 6’da 6 ile taçlandıracağız.” ifadesini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *