İstanbul
Parçalı bulutlu
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4109 %0.29
38,2720 %0.04
98.419,32 %1.985
3.443,07 0,41
Ara
Muhalif. SPOR Sakat olduğu söylenen Galatasaray'ın futbolcusu Davinson Sanchez, Okan Buruk'a tepki gösterdi: Kim sakat?

Sakat olduğu söylenen Galatasaray'ın futbolcusu Davinson Sanchez, Okan Buruk'a tepki gösterdi: Kim sakat?

Galatasaray'ın Kolombiyalı futbolcusu Davinson Sanchez, sakatlığı hakkında yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

Okunma Süresi: 1 dk

Trendyol Süper Lig 19. hafta maçında Galatasaray ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan ve Ali Şansalan'ın düdük çaldığı maçı Sarı-kırmızılı ekip 3-0 kazandı.

Galatasaray'a 3 puanı getiren golleri 63. dakikada Abdülkerim Bardakcı, 90. dakikada Wilfried Zaha ve 90+3'te yine Abdülkerim Bardakcı attı.İç sahadaki yenilmezlik serisini sürdüren Galatasaray, puanını 47'ye yükseltti ve averaj farkıyla lider Fenerbahçe'yi takibine devam etti. Konyaspor ise 18 puanda kaldı.

Süper Lig’de evinde son olarak geçtiğimiz sezonun 2. haftasında Giresunspor’a 1-0’lık skorla kaybeden Cimbom, bu maçın ardından oynadığı 26 lig karşılaşmasında 24 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Galatasaray, bu sezon ligde RAMS Park’ta oynadığı 9 karşılaşmadan da 3 puanla ayrıldı. Aslan ayrıca Süper Lig’de bu sezon evinde puan kaybetmeyen tek takım olarak yer alıyor.

Maç sonu Galatasaray'ın Kolombiyalı futbolcusu Davinson Sanchez, sakatlığı hakkında açıklamalarda bulunurken, "Ben de oynayacağım zamanı bekliyorum." şeklinde bir açıklama yaptı.

Sanchez, basın mensuplarının bulunduğu bölgeden geçerken ise "Sakatlığın ne durumda?" sorusuyla karşılaştı. Galatasaray'ın savunmacısı, gazetecilere "Kim sakat?" yanıtını verdi.

Davinson Sanchez, "Bir sonraki maç oynayacak mısın?" sorusuna ise "Umarım." karşılığını verdi. Ardından parmağıyla arka bölümü işaret ederek "Okan hoca karar verecek" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *