İstanbul
Hafif yağmur
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,9633 %-0.04
40,9535 %-0.25
3.804,34 % 0,13
84.293,93 %0.881
Ara
Muhalif. SPOR Solskjaer'in hayalindeki Beşiktaş: Avrupa’da zirveye oynayan ve kupalar kovalayan bir takım

Solskjaer'in hayalindeki Beşiktaş: Avrupa’da zirveye oynayan ve kupalar kovalayan bir takım

Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer hayal ettiği Beşiktaş'ı şöyle anlattı: “Gerçekçi olmamız lazım. Daha rekabetçi bir takım olmalıyız. Yukarıya yanaşmalıyız. Hedefimiz Avrupa’da zirveye oynayan ve kupalar kovalayan bir takım oluşturmak”.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 1 dk

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, kulübün resmî hesabına çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Buraya ilk geldiğimde insanları biraz durgun gördüm. Üzerlerinde baskı vardı. ‘Yardım etmek istiyorum’ diye düşündüm” sözlerini kullanan siyah beyazlı teknik adam, “Atmosferin değiştiğini düşünüyorum. Daha pozitif, geleceğe daha umutla bakıyoruz. Benim için buraya gelmek, çalışma temposu, sıkı şekilde çalışma, doğru şekilde oynama, saygı ve onur gibi önemli unsurları beraberinde getirdi” şeklinde konuştu. 

Başarı bir gecede gelmez

“Gerçekçi olmamız lazım. Daha rekabetçi bir takım oluşturmak istiyoruz. Yukarıdaki takımlara yaklaşmalıyız” diyen Norveçli çalıştırıcı, “Yeni bir scout ekibi kuruldu. İyi futbolcu adayları bulup getireceğiz. Yetiştirip Avrupa’nın büyük kulüplerine satmalıyız. Çünkü hedefimiz Avrupa’da zirveye oynamak ve tekrar kupalar için mücadele etmek olmalı” ifadelerini kullanırken, “Futbolda sihirli bir formül olduğunu düşünmüyorum. Başarı bir gecede gelmez. Fakat taraftarımız tutku dolu ve bizi desteklemelerini istiyorum” dedi.

Beşiktaş’ta derbi hazırlıkları dünkü antrenmanla devam etti. Millî takımlarına giden Mert Günok, Masuaku, Arroyo ve Rashica çalışmada yer almadı. Rafa Silva, Svensson ve Chamberlain, idmanın bir bölümünde takımla çalıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *