İstanbul
Rain and snow
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9976 %0.22
37,2320 %-0.56
95.758,19 %-2.94
3.308,28 0,37
Ara
Muhalif. YAŞAM Başkan Sandal, ”Acımızın tarifi yok”

Başkan Sandal, ”Acımızın tarifi yok”

Başkan Sandal, ”Acımızın tarifi yok”

Okunma Süresi: 2 dk

Türkiye’yi yasa boğan deprem sonrası yardım faaliyetlerini aralıksız sürdüren Bayraklı Belediyesi, depremin ilk gününden bu yana yardımsever vatandaşların da desteğiyle tırlar dolusu ihtiyaç malzemesini depremzedelerle buluşturdu.

Başta gıda malzemesi, su, battaniye ve çadır olmak üzere hayati önem taşıyan yüz binlerce ürünü bölgeye gönderen belediyenin zabıta ekipleri de Hatay’daki arama-kurtarma faaliyetlerini sürdürüyor. Başkan Sandal “Bayraklı Belediyesi ve Bayraklı halkı olarak, tüm gücümüzle depremzedelerimizin yanındayız” dedi.

TIRLAR DOLUSU MALZEME GÖNDERİLDİ

Depremin ilk gününden bu yana yardım faaliyetlerini aralıksız sürdüren Bayraklı Belediyesi, son 5 günde 300 bini aşkın temel ihtiyaç malzemesini tırlarla deprem bölgesine ulaştırdı. Başta su ve temel gıda ürünleri olmak üzere, çadır, battaniye, iletişim araçları, ev gereçleri, bebek maması, hijyen malzemeleri, tıbbi malzemeler zaman kaybetmeden depremzedelere ulaştırıldı. Yardımların Osmangazi Hizmet Binası’nda toplanmaya devam ettiği bildirildi.

ZABITA EKİPLERİ ENKAZLARIN BAŞINDA

Bayraklı Belediyesinin Hatay’a gönderdiği uzman zabıta ekipleri de arama kurtarma ve yardım dağıtımı faaliyetlerini sürdürüyor. Görevlendirildikleri enkazlarda hayat kurtarma mücadelesi veren ekipler, deprem bölgesine gönderilen yardımları da ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. 

“YÜREĞİMİZ ORADA”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Hissettiğimiz acının tarifi yok. Bayraklı Belediyesi ve Bayraklı halkı olarak tüm gücümüzle, yüreğimizle depremzedelerimizin yanındayız. Desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *