İstanbul
Rain and snow
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9976 %0.22
37,2320 %-0.56
95.758,19 %-2.94
3.308,28 0,37
Ara
Muhalif. YAŞAM Burhaniye Belediyesi Deprem Bölgesinde Yardımları İlk Elden Ulaştırıyor

Burhaniye Belediyesi Deprem Bölgesinde Yardımları İlk Elden Ulaştırıyor

Burhaniye Belediyesi Deprem Bölgesinde Yardımları İlk Elden Ulaştırıyor

Okunma Süresi: 1 dk

Deprem bölgesinde; Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban başkanlığındaki, aralarında Meclis Üyeleri Tarık Erdil, Bülent Başaran, Belediye Zabıta Müdürü Yüksel Yüce, Temizlik İşleri Müdürü Çağrı Birimenler, İşletme ve İştirakler Müdürü Murat Bektaş'ın da olduğu ekip depremzedelere ihtiyaç malzemelerini dağıttı.

Hatay- Serinyol'da depremzede vatandaşlarımızın yaralarını bir nebze sarabilmek için çalışmalarını sürdüren Burhaniye Belediyesi Afet Ekibi, özellikle daha az yardım giden bölgeleri tespit ederek yardımları koordine etti. Burhaniye Halkı ve Burhaniye Belediyesi iş birliği ile hazırlanan yardımlar ilk elden ihtiyaç sahiplerine ulaştı.

Dağıtım bittikten sonra dönüş yoluna çıkacak olan arama kurtarma ekibi ve personeli, bir sonraki sevkiyat için hazırlanacaklar. Burhaniye halkı ve belediyenin el ele yardım kampanyasını tüm hızıyla sürdürdüğünü belirten Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, "Birlikte güçlüyüz, birliğimizden kuvvet doğuyor. Sebze, yakacak tıbbı malzeme, powerbank, kuru gıda gibi şuan bölgede en çok ihtiyaç duyulan malzemeleri Reha Yurdakul ve Ahmet Akın Kültür Merkezlerimize getirerek sizler de bu iyilik zincirimize destek olmaya devam edebilirsiniz." dedi.
 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *