İstanbul
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9585 %-0.05
37,2155 %0.38
98.765,05 %4.134
3.256,75 -0,04
Ara
Muhalif. YAŞAM Büyükkılıç ailesi Öz Sağlık İş’le buluştu

Büyükkılıç ailesi Öz Sağlık İş’le buluştu

Büyükkılıç ailesi Öz Sağlık İş’le buluştu

Okunma Süresi: 2 dk

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile Öz Sağlık İş Sendikası üyeleri ile buluştu.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Eşi Necmiye Büyükkılıç ile birlikte Öz Sağlık İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Emre Kocaman ve sendika üyeleri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunan, sendika üyelerinin talep ve düşüncelerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, buluşmada sağlık konusunda gerçekleştirdikleri proje ve hizmetlerden bahsetti.

“SİZİN FELSEFENİZ, İNSANLIĞI ÖNEMSEYEN, ‘İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN’ FELSEFESİ”

Öz Sağlık İş Sendikası Kayseri Şubesi üyeleri ile bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, “Amacımız birlikte olmak, beraber olmak, bu ülkenin değerleriyle yakışan şekilde ay yıldızlı Türk bayrağımıza, vatanımıza, milletimize, devletimize sahip çıkma duygusuyla birlikte hareket etmek” diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında, “Sizin felsefeniz, insanlığa en güzel mesajı veren felsefe, sizin felsefeniz, insanlığı önemseyen, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesi. O açıdan sizler örnek olarak davranırsanız herkes sizinle birlikte hareket eder” şeklinde konuştu.

“SAĞLIK DENİLİNCE, HEPİMİZ İÇİN OLMAZSA OLMAZI”

Sendika üyeleri ile gerçekleştirdiği buluşmada, “Sağlık denilince, hepimiz için olmazsa olmazı” diyen, pandemi döneminde çok büyük fedakârlık ve özveri ile çalıştıklarını dile getiren ve sağlıkçıların hayatını ortaya koyarak insanlığa hizmet verdiğine vurgu yapan Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi olarak sağlıkçılara da hep destek olduklarını söyledi. Büyükkılıç Büyükşehir Belediyesi olarak, DoktorClub tarafından da ödül aldıklarına değindiği açıklamasında, ödüle layık görülen Hospice projesi hakkında bilgiler verdi. Ödül töreninde, Kayseri’yi alkışladıklarını da sözlerine ekleyen Büyükkılıç, sağlık alanındaki proje ve faaliyetleri hakkında sendika üyelerini bilgilendirdi.

Başkan Büyükkılıç ve eşi Necmiye Büyükkılıç, buluşmanın ardından sendika üyesi sağlıkçılar ile günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *