İstanbul
Hafif yağmur
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9505 %0.03
37,4282 %0.2
97.800,01 %-0.446
3.310,91 0,75
Ara
Muhalif. YAŞAM Efes Selçuk’ta Yeni Yıl Panayırı Başladı

Efes Selçuk’ta Yeni Yıl Panayırı Başladı

Efes Selçuk’ta Yeni Yıl Panayırı Başladı

Okunma Süresi: 2 dk

Efes Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen Yeni Yıl Panayırı Pazar Yeri’nde açıldı. 2023’e sayılı günler kala açılan Yeni Yıl Panayırının ilk gününde çocuklar kar yağışı ve animasyon karakterleriyle doyasıya eğlenirken, Efes Selçuklu üreticiler el emeği ürünlerini satışa sundu.

Efes Selçuk yeni yıl heyecanını panayır ile yaşıyor 30 Aralık tarihine kadar Pazar Yeri’nde açık kalacak panayırı ziyaret eden Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, çocuklarla eğlendi, üretici stantlarını tek tek gezdi.  Efes Selçuk Belediyesi tarafından açılan Yeni Yıl Panayırında Hediyelik Eşya Stantları, Müzik, DJ Performans, Çocuk Etkinlikleri, Lunapark, Kar Makinası, Sihirbaz, Noel Baba, Palyaço, Maskot Olaf ve Pamuk Prenses çocuklarla ve tüm kentlilerle buluşmaya devam ediyor.

Başkan Ceritoğlu Sengel ayrıca yaklaşan yeni yıl öncesinde belediye huzurevini de ziyaret etti.  2023’e sayılı günler kala huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Ceritoğlu Sengel; “Her yılbaşından birkaç gün önce buraya geldiğimde müthiş iyi duygularla buradan ayrılıyorum. 2023 hepimize her şeyden önce sağlık getirsin. Yaşama karşı mücadele gücü getirsin. Hepimiz beraber olduğumuzda yan yana adım attığımızda çok güçlü oluruz. Şu ana kadar her anımda koşulsuz yanımda oldunuz. İyi ki varsınız” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *