İstanbul
Hafif yağmur
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,0045 %0.26
37,2083 %-0.51
97.784,25 %1.293
3.307,69 0,35
Ara
Muhalif. YAŞAM Gaziantep’te bin 500 lisanslı sporcu bisikletlerine kavuştu

Gaziantep’te bin 500 lisanslı sporcu bisikletlerine kavuştu

Gaziantep’te bin 500 lisanslı sporcu bisikletlerine kavuştu

Okunma Süresi: 2 dk

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla GBB Spor Kulübündeki bin 500 lisanslı sporcu için bisiklet dağıtım töreni düzenlendi.

GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla bin 500 lisanslı sporcuya bisiklet dağıttı.

Talat Özkarslı Spor Salonu’nda düzenlenen törende konuşan Bakan Kasapoğlu, Türkiye'nin en modern yüzme havuzunun Gaziantep’te olduğunu dile getirdi. 

“Türkiye'nin en güzel olimpik havuzundan yetişen yeni olimpiyat şampiyonu adaylarını gördük. Artık Gaziantep'in her ilçesinde havuzlarımız var, sizler için" diyen Bakan Kasapoğlu, "Bu ülkenin birbirinden yetenekli, birbirinden enerjik birbirinden cesur gençleri için. İnanıyorum ki bu havuzlardan, bu salonlardan, bu tesislerden bu şanlı bayrağımız tüm dünyada dalgalandırılacak. İstiklal Marşı'mızı tüm dünyaya dinletecek gençler yetişiyor. Onlarla gurur duyuyoruz" dedi.

ŞAHİN: DERDİMİZİN DERMANI TÜRKİYE YÜZYILI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, derdin dermanının Türkiye yüzyılı olduğunu belirterek, “Gaziantep, spor şehri oluyor. Müjdeler olsun. 20 yıldan beri alanlardayım. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde yola çıktığımızda, ‘Spor ne kaybetme üzüntüsü ne de kazanma sevincidir’ anlayışıyla hareket ettik. Sporun bir özgüven olduğu bilinciyle hareket ettik ve hizmet verdik. Bakan Kasapoğlu’nu fahri hemşerimiz yaptık. Kendisinin yanına ne zaman hangi talep ile gittiysek 5 katını, 10 katını aldık. Bu şehir Bakan Kasapoğlu’nu ayrı seviyor" diye konuştu.

Denizi olmayan Gaziantep’te yüzme şampiyonu çıkarttıklarını anımsatan Başkan Şahin, “Bu şehir birçok kulvarda kendini öne çıkartıyor. Hafta sonu Antalya’da satranç turnuvası vardı. Gaziantep bu alanda da kendini gösterdi ve birincilik unvanı elde etti. Gaziantep’in gençlerinin daha başarılı olması için bir protokol imzaladık ve yetenek taramaları yapmaya karar verdik. Hangi gencimizin hangi alanda yeteneği varsa o yönde geliştirmeyi hedefliyoruz. Böylelikle spor alanındaki başarımızı ilerleteceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Fatma Şahin, Bakan Kasapoğlu’na forma hediye ederek, sporculara bisiklet dağıtımına geçti.

Törene Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Bakan Kasapoğlu’nun yanı sıra Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, ilçe belediye başkanları, il protokolü üyeleri ve sporcular katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *