İstanbul
Kapalı
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9289 %0.23
37,0844 %-0.37
98.434,79 %-0.532
3.256,69 0,88
Ara
Muhalif. YAŞAM Karamollaoğlu’ndan ’Allah akıl fikir versin’ yorumu

Karamollaoğlu’ndan ’Allah akıl fikir versin’ yorumu

Karamollaoğlu’ndan ’Allah akıl fikir versin’ yorumu

Okunma Süresi: 2 dk

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün TBMM Genel Kurulu'nda çıkan kavgaya ilişkin, "Meclis kavga mahalli olarak görülüyor, bu da normal karşılanıyor. Allah akıl, fikir versin" yorumunda bulundu.

ANKARA (İGFA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde açıklama yaptı.

Dün TBMM Genel Kurulu'nda çıkan kavgaya ilişkin, "Meclis kavga mahalli olarak görülüyor, bu da normal karşılanıyor. Allah akıl, fikir versin" diyen Karamollaoğlu, konuşmasında ekonomik kriz ve zincir marketler üzerinden devam eden tartışmalara yönelik de değerlendirmelerde bulundu.

"YOKSULLUĞUN VE YOLSUZLUĞUN TEK SORUMLUSU CUMHURBAŞKANI VE ORTAĞIDIR"

"Kasıtlı olarak ülkemizin gündemini değiştirmeye matuf bir girişim, market zincirleri üzerinde koparılan fırtına oldu" diyen Karamollaoğlu, "Ekonomimiz alev almış, kriz her geçen gün daha da derinleşiyor. Krizle mücadele etmesi gerekenler, krizi değil algıyı yönetmenin peşinde koşuyor. Siz elektriğe, gaza ardı ardına zam yapacaksınız, üretim maliyetlerini üç ayda üç katına çıkaracaksınız, sonra da ekmek fiyatları artınca fırıncıyı, gıda fiyatları artınca da marketleri suçlayacaksınız. Üç harfli marketleri fırsatçılık yapmakla suçlayacaksınız. Net olarak ifade etmek istiyorum. Bu ülkede zamların da enflasyonun da hayat pahalılığın da yoksulluğun ve yolsuzluğun da tek sorumlusu bizzat Sayın Cumhurbaşkanı ve ortağıdır" diye konuştu.

https://youtu.be/saq5x-ejwo4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *