İstanbul
Kapalı
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9059 %0.15
36,7137 %-1.41
93.857,50 %-5.617
3.200,47 -0,86
Ara
Muhalif. YAŞAM Kayseri Büyükşehir’den ’özel’ konser

Kayseri Büyükşehir’den ’özel’ konser

Kayseri Büyükşehir’den ’özel’ konser

Okunma Süresi: 2 dk

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel ‘Orhan Hakalmaz Konseri’ düzenliyor. Engelli vatandaşlar başta olmak üzere tüm Kayserilileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel ‘Orhan Hakalmaz Konseri’ne davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Özel kardeşlerimizin bu özel gününde onların yüzlerindeki tebessümde her birimizin payı olsun” dedi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Her yaş grubundan insanı sosyal ve kültürel etkinliklerle buluşturan Büyükşehir Belediyesi özel günlerde düzenlediği etkinliklerle de vatandaşlara sosyalleşme imkânı sunuyor. Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç’ın özel bir hassasiyet gösterdiği ve ‘özel kardeşlerim’ diye bağrına bastığı vatandaşlar heyecanla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü beklerken, Büyükşehir Belediyesi de bu anlamlı günü özel etkinliklerle süslemeye hazırlanıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel düzenlenecek ‘Orhan Hakalmaz Konseri’ne tüm Kayserilileri davet etti.

Özel vatandaşların bu anlamlı günlerinde coşkularına ortak olacaklarını belirten Başkan Büyükkılıç, “Büyükşehir Belediyesi olarak bir gün değil her gün özel kardeşlerimizin yanında yer aldığımızı gösteren güzel hizmetleri hayata geçirdik. Engelsiz Çocuk Evlerimiz ve Türkiye’nin en büyük engelsiz merkezi konumundaki Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi’miz ile özel kardeşlerimize kesintisiz hizmet veriyor, yüzlerindeki gülümseme oluyoruz. Yaklaşan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ndeki özel konserimizle de canımız olan özel kardeşlerimizin mutluluğuna ortak olacağız” diye konuştu.

Büyükkılıç, özel vatandaşlar başta olmak üzere tüm Kayserilileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel ‘Orhan Hakalmaz Konseri’ne davet ederek, “Özel kardeşlerimizin günü çok güzel bir konserle taçlandıracağız. Türk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz özel kardeşlerimiz için sahne alacak. Tüm hemşehrilerimizi bu güzel etkinliğe davet ediyor, özel kardeşlerimizin bu özel gününde onların yüzlerindeki tebessümde her birimizin payı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

3 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek konserde sahne alacak Türk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz, sevilen parçaları, özel vatandaşlar için seslendirecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *