İstanbul
Kapalı
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9716 %-0.09
37,2599 %0.4
101.550,00 %4.898
3.251,02 -0,22
Ara
Muhalif. YAŞAM MASKİ’den Kula’ya inceleme ziyareti

MASKİ’den Kula’ya inceleme ziyareti

MASKİ’den Kula’ya inceleme ziyareti

Okunma Süresi: 1 dk

MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Kula ilçesini ziyaret ederek ilçede yürütülen abonelik iş ve işlemleri hakkında bilgi aldı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede abonelik iş ve işlemlerinin eksiksiz bir şekilde yürütülmesi için yoğun mesai harcıyor.

Bu kapsamda Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Kula ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Akbaş, Büyükşehir Belediyesi Kula Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Topdemirve MASKİ İlçe Şefi Tuğba Ural eşliğinde Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz’ü de makamında ziyaret ederek ilçe genelinde yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “17 ilçemizde vatandaşlarımızın abonelik iş ve işlemleri ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamaması için ilçelerimiz ile sürekli görüşme halindeyiz. Yaptığımız işlerde koordineli bir şekilde çalışmak çok önemli. Biz de bu noktadan hareketle ilçelerimiz ile düzenli bir şekilde görüşerek, zaman zaman da hizmet binalarımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *