İstanbul
Rain and snow
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9976 %0.22
37,2320 %-0.56
95.990,62 %-1.913
3.308,28 0,37
Ara
Muhalif. YAŞAM Mustafakemalpaşa’dan Depremzedeler İçin Dev Destek

Mustafakemalpaşa’dan Depremzedeler İçin Dev Destek

Mustafakemalpaşa’dan Depremzedeler İçin Dev Destek

Okunma Süresi: 2 dk

Bursa’nın Mustafakemalpaşa Belediyesi, on ilde büyük yıkıma neden olan yüz yılın en büyük felaketi için seferber oldu. Depremin ilk anlarından itibaren harekete geçen Mustafakemalpaşa Belediyesi, resmi ve gönüllülerden oluşan arama kurtarma ordusu, telsiz haberleşme ve mobil yemek ekipleri ile bölgeye çıkarma yaptı. Ardından vatandaşlar başta olmak üzere, esnaf ve sanayicilerin desteği ile temel ve acil ihtiyaçları içeren 47 tırı kısa sürede depremzedelere ulaştırdı.

MUCİZE ANLARDA MPAK VARDI

Özellikle deprem bölgesinden ardı ardına gelen kurtarılma haberleri ülkeyi sevince boğarken, sağ salim enkaz altından çıkarılan çok sayıda insanın yanında Mustafakemalpaşa Arama Kurtarma Ekipleri (MPAK) vardı. 

DEPREMZEDELER MUSTAFAKEMALPAŞA’DA

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve gönüllüler deprem bölgesinde hemen hemen her ilde yoğun bir gayretle çalışmalarını sürdürürken, Mustafakemalpaşa ilçesine gelen depremzedeler için adeta seferberlik başlatıldı. Depremzedelere “Evinize hoşgeldiniz” diyen Belediye Başkan Mehmet Kanar, depremzedelerin tüm ihtiyaçlarının karşılanmasını sağladı.

“RABBİM BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”

Tüm çalışmaları koordinasyon merkezinde anbean takip eden, destek olan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Yüz yılın felaketinde ülke olarak 7’den 77’ye kenetlendik, tek yürek olduk. Yaralarımızı birlikte saracağız, bu zor günleri birlikte aşacağız inşallah. Rabbim birliğimizi daim etsin.” Şeklinde konuştu.
 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *