İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,7893 %0.14
37,2836 %-0.11
101.752,82 %-0.071
3.161,62 -0,45
Ara
Muhalif. YAŞAM Nazım Ustadan Etli Taze Fasulye Tarifi

Nazım Ustadan Etli Taze Fasulye Tarifi

Nazım Ustadan günün tarifi. Etli taze fasulye nasıl yapılır?

Okunma Süresi: 1 dk

Nazım Ustadan etli taze fasulye tarifi.

1 kg taze ayşekadın fasulye (yıkanmış, ortadan ikiye kırılmış) 
300 gr kuzu eti (kuşbaşı doğranmış) 
1 çorba kaşığı salça 
1 adet kuru soğan 
4 adet olgun domates 
4 çorba kaşığı sıvı yağ 
4 su bardağı kaynar su 
Tuz

Yapılışı
Yağı tencereye koyun, eti ilave edip iyice kavurun. Suyunu çekince biraz daha kavurup soğanla fasulyeyi de katarak iyice pişirin. Salçayı, domatesi, tuzu ve suyu ekleyin. Kaynamaya başlayınca ateşi kısıp 45 dakika pişirerek servis yapın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *