İstanbul
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,7799 %0
37,3090 %-0.13
104.932,13 %0.681
3.217,35 0,06
Ara
Muhalif. YAŞAM Nazım Ustadan Papaz Yahnisi Tarifi

Nazım Ustadan Papaz Yahnisi Tarifi

Nazım Ustadan günün tarifi. Papaz Yahnisi nasıl yapılır?

Okunma Süresi: 1 dk

Nazım Ustadan Papaz Yahnisi tarifi.

800 gr kuzu eti (kuşbaşı doğranmış)
6 diş sarmısak
40 adet arpacık soğan
2 çorba kaşığı sirke
4 dal biberiye yaprağı
1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz
6 çorba kaşığı sıvı yağ 


Yapılışı
Yağı tavaya bırakın, etleri ilave edip 15 dakika soteleyin, suyunu çektirin. Soğanı ve sarmısağı katın, 10 dakika daha soteleyin. Sirkeyi ve suyu ekleyin. Suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirin. Sıcak servis yapın. 
Not Arpacık soğan yoksa 4 adet kuru soğanı kuşbaşı doğrayarak ilave edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *