İstanbul
Hafif yağmur
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9811 %0.26
37,3568 %-0.09
98.349,49 %-0.135
3.312,98 0,51
Ara
Muhalif. YAŞAM Nilüfer Belediyespor’da Tamer işler’e güven oyu

Nilüfer Belediyespor’da Tamer işler’e güven oyu

Nilüfer Belediyespor’da Tamer işler’e güven oyu

Okunma Süresi: 2 dk

Nilüfer Belediyespor Kulübü'nün 11. Olağan Genel Kurulu, Nilüfer Belediyesi Nikah Evi’nde yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde  Tamer İşler oy birliği ile tekrar başkan seçildi.

Nilüfer Belediyespor Kulübü'nün 11. Olağan Genel Kurulu geniş katılımla gerçekleşti. Genel  Kurulda açılış konuşmasını Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem yaptı. Başkan Erdem Nilüfer Belediyespor Voleybol ve Hentbol Takımlarının en üst liglerde yıllardır Bursa’yı başarı ile temsil ettiğini belirterek, “Bunun yanı sıra aktif 17 amatör branşla da ülke sporuna destek veriyoruz” dedi. Nilüfer’de bulunan bir çok spor tesisinin ilçede kulüplerin kullanımında olduğunu belirten Başkan Erdem, “Nilüfer Belediyesi Barış Spor Salonumuz FruttiExrta Bursaspor  Basketbol Takımına tahsis edildi. İzmir Yolu’nun kuzeyinde oluşan tesis ihtiyacını da Ertuğrul Bölgesi’ne güzel bir tesis yaparak çözeceğiz” dedi.


Konuşmaların ardından genel kurula geçildi. Divan Başkanlığını Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer’in yaptığı kongrede, faaliyet raporu,  hesap raporları ile denetim kurulu raporları ibra edildi. Genel Kurulda tek aday olan Tamer İşler ve listesi yapılan açık oylamada oy birliğiyle yönetime seçildi. Tamer İşler Başkanlığındaki 15 kişilik yönetim kurulu listesi Şemsi Oğuz, Ayşegül Erkol, Serkan Çalışkan, Mustafa Şenyurt, Dilber Dereli, Dilek Koraltürk, Sanem Çetiner, Fehmi Gökçen, Kadir Oral, Şevket İlhan, Ömer Ülker, Besim Hacıoğulları, M. Şakir  Cesur  ve Nejat Arı’dan oluştu. Denetleme Kurulu Başkanlığı’na Melek Küçükbayraktar, Disiplin Kurulu Başkanlığı’na da  Reşat Çelik seçildi.

Oylama sonunda üyelere teşekkür eden Nilüfer Belediyespor Başkanı Tamer İşler, profosyonel takımlar voleybol ve hentbol da sezon sonu hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu belirterek  “ Hentbol  ve voleybol altyapı takımları tüm yaş gruplarında  Bursa şampiyonu oldu. Yüzme ve atletizm takımlarımız da Türkiye liglerinde ilk 3’te yer aldı” diye konuştu.  Tamer İşler, çeyrek asırlık geçmişi olan Nilüfer Belediyespor’un her branşta başarılı olması için ekip olarak çalışmaya devam edeceklerini belirterek , sportif başarının büyük bütçelerle değil, akıllı seçim ve doğru hamlelerle olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *