1 adet tavuk göğsü ve 1 adet tavuk budu (haşlanmış)
1/2 su bardağı süt
1 çay bardağı kaşar rendesi
1/5 paket margarin
1 su bardağı un
Tuz ve karabiber
Kızartmak için
1 su bardağı galeta unu
2 adet yumurta (çırpılmış)
1 su bardağı un
1 su bardağı sıvı yağ
Yapılışı
Yağı eritin, sütü, unu, tuzu ve karabiberi ilave edip iyice karıştırarak pişirin. Kemiklerini ayırıp robottan geçirmiş olduğunuz piliç etini de ekleyerek iyice yoğurun. 8 parçaya ayırıp yassı köfteler yapın. Yağı tavaya koyun, kızınca köfteleri önce beyaz una, sonra yumurtaya, daha sonra galeta ununa bulayıp kızartın. Süzülmesi için kağıt havlunun üzerine çıkararak sıcak servis yapın.