İstanbul
Orta şiddetli yağmur
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,4730 %-0.02
36,5280 %-0.07
3.526.284 %2.999
3.072,67 -0,06
Ara
MUHALIF GAZETECILIK YAŞAM Sheraton İstanbul'dan geleneksel fondü lezzetleri

Sheraton İstanbul'dan geleneksel fondü lezzetleri

Geleneksel peynir fondüden çikolata fondüye farklı seçenekler içeren zengin fondü menüsü 20 Mart’a kadar Sheraton Istanbul Levent’te olacak.

Geleneksel peynir fondüden çikolata fondüye farklı alternatifler sunan zengin menü, öğle ve akşam yemeği sofralarına hem lezzet hem de sunum anlamında yeni bir soluk getiriyor. İtalyan Baş Aşçı Giovanni Terracciano tarafından özel olarak hazırlan ve 20 Mart’a kadar servisi devam edecek fondü menüsünde baget ekmeği küpleriyle servis edilen geleneksel peynir fondü, mevsim sebzeleri ve baget küpleriyle ikram edilen trüf aromalı ve mantarlı peynir fondü, buharda pişmiş pilav ve garnitürlerle sunulan dana ve tavuk etli “bourguignon” fondü, levrek, somon, morina balıklarıyla karidesten oluşan bulyon fondü “chinoise” ve taze mevsim meyveleriyle gelen çikolata fondü yer alıyor. Her besini fondü stiliyle tadarak deneyimleyebileceğiniz bir menü ile farklı damak tatlarına hitap etmeyi amaçlayan Sheraton Istanbul Levent aynı zamanda aileleri, arkadaşları ve dostları lezzetli yemekler ve keyifli sohbetlerle yeniden buluşturmayı arzu ediyor. 


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *