İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,7893 %0.14
37,2836 %-0.11
101.752,82 %-0.071
3.161,62 -0,45
Ara
Muhalif. YAŞAM Tas Kebabı Tarifi

Tas Kebabı Tarifi

Nazım Ustadan Günün Tarifi

Okunma Süresi: 1 dk

800 gr kuzu eti (kuşbaşı doğranmış)
2 adet kuru soğan (rendelenmiş) 
1 adet havuç (rendelenmiş) 
2 çorba kaşığı salça 
2 diş sarmısak 
4 dal maydanoz 
2 adet defne yaprağı 
10 adet tane karabiber 
1 çorba kaşığı un 
8 su bardağı kaynar su 
1 tatlı kaşığı tuz 
4 çorba kaşığı sıvı yağ


Yapılışı
Eti yağda kavurun, suyunu çekince soğanı, sarmısağı, havucu da katıp kısık ateşte kavurmaya devam edin. Unla salçayı ilave ederek soteleyin. Kalan bütün malzemeyi ilave edip iyice karıştırın. Kaynayınca köpüğünü alıp kısık ateşte 75 dakika pişirin. Suyu azaldıkça sıcak su ekleyin. Etleri kevgirle başka bir tencereye alın, kızarmış  patatesle servis yapın.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *