İstanbul
Hafif yağmur
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9756 %0.22
37,2150 %-0.51
97.356,10 %0.593
3.310,02 0,42
Ara
Muhalif. YAŞAM Tatil şehri Antalya karla savaşıyor!

Tatil şehri Antalya karla savaşıyor!

Tatil şehri Antalya karla savaşıyor!

Okunma Süresi: 1 dk

Antalya’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, kar ve yağmur nedeniyle ulaşımın aksamaması için yoğun mesaine devam ediyor. Kar yağışının etkili olduğu Alanya Gündoğmuş grup yolu, Taşatan bölgesi Hacıbeleni, Gören ve Yeniköy yollarında kar küreme ve temizlik çalışması yapıldı. Yağış nedeniyle tüm yollar trafiğe açık halde tutuldu.

Akseki Ve İbradı’da Kar Temizliği

Büyükşehir ekipleri Akseki’de de Karakışla-Ceceler, Salihler-Kuyucak, Günyaka mahallelerinin Grup Yollarında güvenli ulaşımın sağlanabilmesi amacıyla karla mücadele çalışması gerçekleştirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İbradı ASAT Şube Müdürlüğü ekipleri de İbradı’nın yüksek kesimlerinde Karamıklı ve Sülek mevkilerinde etkili olan kar yağışından dolayı ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için yol temizleme çalışması yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *