İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,7893 %0.14
37,2836 %-0.11
101.752,82 %-0.071
3.161,62 -0,45
Ara
Muhalif. YAŞAM Tavuklu Mantar Tarifi

Tavuklu Mantar Tarifi

Nazım Ustadan Günün Tarifi

Okunma Süresi: 1 dk

1 adet kemiksiz tavuk göğsü (kuşbaşı doğranmış) 
2 su bardağı mantar (haşlanmış ve doğranmış) 
4 adet olgun domates (soyulup doğranmış) 
2 adet sivri biber (ince kıyılmış) 
1 adet kuru soğan (yemeklik doğranmış) 
1 tatlı kaşığı tuz 
4 çorba kaşığı sıvı yağ 
2 su bardağı kaynar su


Yapılışı
Yağı tencereye koyup soğanı ilave ederek soteleyin. Pembeleşince tavuk etini de katıp kavurun. Mantarı, biberi, salçayı ekleyip karıştırın. Domatesi, tuzu ve suyu ilave ederek 20 dakika kısık ateşte pişirin. Ocaktan alıp üzerine ince kıyılmış maydanoz serperek servis yapın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *