İstanbul
Rain and snow
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9222 %0.03
37,4329 %0.07
98.156,53 %0.736
3.302,50 -0,07
Ara
Muhalif. YAŞAM Teksüt lezzetleri Antalya’da HORECA sektörünün en büyük fuarında

Teksüt lezzetleri Antalya’da HORECA sektörünün en büyük fuarında

Teksüt lezzetleri Antalya’da HORECA sektörünün en büyük fuarında

Okunma Süresi: 2 dk

Türkiye’nin en köklü süt ve süt ürünleri markası Teksüt, 17-20 Ocak 2023 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek 29’uncu Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’na katılarak HORECA sektörü için ürettiği ürünleri tanıtacak.

 Evlerdeki sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alan Teksüt, HORECA profesyonellerinin, otel ve restoranlardaki şeflerin de tercih ettiği süt ve süt ürünleri markası olarak öne çıkıyor. Beş yıldızlı oteller, restoranlar ve catering şirketlerinin de tercihini Teksüt lezzetleri oluşturuyor. 

HORECA sektörünün en büyük buluşması olarak kabul edilen Anfaş Antalya Fuarcılık tarafından 17-20 Ocak 2023 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da gerçekleşecek 29’uncu Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nda Teksüt Salon 3 - No:L8 numaralı standında ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş, Antalya’daki turizm canlılığının ulusal ve uluslararası ziyaretçilerin yarattığı taleple birlikte Teksüt ürünlerinin oteller, restoranlar ve catering firmalarından büyük talep gördüğünü belirtti. Yaşanan talebin karşılanması ve HORECA sektörüne yönelik ürünleriyle Teksüt’ün fark yarattığını sözlerine ekleyen Keleş, “Bu fuara kurumsal olarak ilk defa katılıyoruz. Amacımız turizmin başkenti olan Antalya’daki otellerde ve restoranlardaki pazar payımızı büyütmek. Otel ve restoranlardaki şeflerle birlikte otellerde konaklayan misafirlerle Teksüt kalitesini buluşturmak.” dedi. 

Aşçılar kalitemize ve lezzetimize güveniyor 

Murat Keleş, yurtiçi turizmin yaz aylarında canlanmasının ardından sonbaharda özellikle okulların 1 haftalık ara tatiliyle hareketliliğin devam etmesiyle birlikte turizm tesislerinden Teksüt ürünlerine büyük talep geldiğini söyledi. Mutfak profesyonellerinin müşterilerini mutlu etmeye odaklandığının altını çizen Murat Keleş, “Şeflerin bu hassasiyetine kalite, lezzet ve tazelikle cevap veriyoruz. Bu nedenle Teksüt evlerde olduğu kadar profesyonel mutfaklarda da tercih edilen bir marka olarak öne çıkıyor” dedi.

Antalya Expo Center’da 20 bin metrekarelik alanda düzenlenecek fuarda 300 firma, bin 500 marka yer alırken fuara yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *