İstanbul
Kapalı
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9949 %0.42
36,9663 %-0.71
94.543,44 %-4.792
3.257,51 0,91
Ara
Muhalif. YAŞAM Vali Çiçek’ten güven timlerine başarı belgesi

Vali Çiçek’ten güven timlerine başarı belgesi

Vali Çiçek’ten güven timlerine başarı belgesi

Okunma Süresi: 2 dk

KAAN (Genel Kolluk- Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyonu) projesi kapsamında ilimizde görev yapan Güven Timleri’ne Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tarafından Başarı Belgesi verildi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Valiliği makamında gerçekleştirilen törene, Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Kâmil Karabörk, ilgili şube müdürleri ve güven timleri katıldı.

Çiçek törende yaptığı konuşmada, “Kayseri’ye geldiğimiz ilk günden itibaren kurulması için gayret gösterdiğimiz ve hızlı bir şekilde göreve başlattığımız Güven Timleri, muhteşem işler başarmaktadır.” dedi

Kaan Projesi kapsamında, ülke genelinde toplam 60 bin noktada, 240 bin özel güvenlik görevlisi ile 40 bin genel kolluk kuvvetinin görev yaptığını ifade eden Vali Gökmen Çiçek, “Kayserimizde ise 1498 noktada 3730 özel güvenlik görevlisi, özellikle suçun önlenmesi noktasında genel kolluk kuvvetlerimiz ile işbirliği içerisinde çalışmalarına devam etmektedirler. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği bizim önceliklerimiz arasındadır. Başarılı çalışmalarından dolayı Güven Timlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Vali Gökmen Çiçek’in konuşmasının ardından, KAAN (Genel Kolluk- Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyonu) projesi kapsamında işbirliği içerisinde güven timi olarak görev yapan ve faaliyet alanında başarılı olan polis ve özel güvenlik görevlilerinden oluşan personele başarı belgeleri, Çiçek tarafından verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *