İstanbul
Rain and snow
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9251 %0.02
37,4731 %0.1
97.470,91 %-0.727
3.309,34 0,14
Ara
Muhalif. DÜNYA Bakan Akar NATO karargahında ikili temasları sürdürüyor

Bakan Akar NATO karargahında ikili temasları sürdürüyor

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı için gittiği Brüksel’de ikili temaslarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Okunma Süresi: 1 dk

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı için gittiği Brüksel’de ikili temaslarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında gittiği Belçikan'ın başkenti Brüksel'deki NATO Karargâhında yoğun mesaisine devam ediyor.

Bakanlıktan aktarılan haberlere göre,  Letonya, Arnavutluk, Litvanya, Fransa'daki mevkidaşlarıyla ayrı ayrı birer görüşme gerçekleştirdi.

Bu kapsamda Bakan Akar; Letonya Savunma Bakanı Artis Pabriks, Arnavutluk Savunma Bakanı Niko Peleshi, Litvanya Savunma Bakanı Arvydas Anusauskas, Fransa Savunma Bakanı Sebastian Lecornu ile ayrı ayrı görüştü.

Ayrıca toplantı kapsamındaki oturumlara katılan Bakan Akar, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos ile de görüştü.

https://youtu.be/Sa4EPTZF4_w

Toplantının “Savunma ve Caydırıcılık” konulu oturumunun ardından gerçekleşen görüşmede, “Mevcut sorunların çözümü için iletişim kanallarının açık tutulması, pozitif gündeme odaklanılması, bunun iyi komşuluk ilişkileri ile ikili ve bölgesel iş birliğine sağlayacağı katkı, tansiyonun düşürülmesi için diyaloğun sürdürülmesinin önemi” üzerinde duruldu.

Bakan Akar, "Aile Fotoğrafı" çekiminde de yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *