İstanbul
Hafif yağmur
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6753 %0.09
40,0531 %0.19
3.516,44 % -0,05
82.695,00 %-1.823
Ara
Muhalif. GÜNDEM Babacan: İktidar müsait bir yerde inecek, biz yola devam edeceğiz

Babacan: İktidar müsait bir yerde inecek, biz yola devam edeceğiz

Babacan, Nevşehir’e gitti.

Okunma Süresi: 1 dk

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ”Müsait bir yerde iktidarı indirip, yola devam edeceğiz” dedi. 

Nevşehir’i ziyaret eden Babacan, altılı masa çalışmalarına ilişkin olarak, “Anayasayı bir parti kendi başına değiştirecek sayıyı bulamıyor hiçbir zaman. Siyasi tarihimizde hiç olmamış. Anayasa değişikliği illa uzlaşma gerektiriyor. Biz o uzlaşmayı seçimden önce oluşturduk ki seçimden sonra memleket vakit kaybetmesin” açıklamasında bulundu.

“Tayyip Erdoğan küçük ortağıyla tuzak yapmaya çalışıyor ama biz o tuzakları yemeyeceğiz” diyen vatandaşa, Babacan, “O dönem bitiyor. Müsait bir yerde onları indireceğiz, devam edeceğiz” diyerek yanıt verdi.

KPSS’yi kazanmış ama mülakatta elenmiş bir atanamayan öğretmen annesi ise, Babacan’a atanamayan öğretmenler sorununa çözüm bulunması için çağrı yaptı. Babacan da “Hepsinin farkındayız. KPSS’de kazanıyorlar ama mülakatta eleniyorlar. Biz mülakatı kaldıracağız” diyerek yanıt verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *