Aziz Yıldırım adaylığını açıkladı! "Kazanırsam 'Josê Mourinho'yu getiriyorum"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aziz Yıldırım adaylığını açıkladı! "Kazanırsam 'Josê Mourinho'yu getiriyorum"
Abone ol
Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Aziz Yıldırım, başkan seçilmesi halinde José Mourinho’yu getireceğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, başkanlık seçimlerinde aday olduğunu duyurdu ve teknik direktörlük konusunda Jose Mourinho ile görüştüğünü açıkladı. 

Yıldırım, Mourinho ile yaptığı 2 saatlik görüşmenin ardından, "Kazanırsak, büyük bir olasılıkla kendisini getireceğim." dedi. 

Ayrıca, "Fenerbahçe'nin artık büyük hocalarla mücadele etmesi gerektiğini" vurgulayarak, takımın daha büyük başarılar elde etmesini hedeflediğini belirtti.

Yıldırım, adaylığının sebebini ise son 6 yıldır yaşanan başarısızlıkların ardından kulübü daha ileriye taşıyacak bir organizasyonun gerekliliğine inanması olarak açıkladı. Ancak henüz yönetim kurulu listesini hazırlamadığını ve 15 Mayıs'taki basın toplantısının ardından bu konuda çalışmalara başlayacağını belirtti. 

Ayrıca, sosyal medyada dolaşan yönetim listelerinin gerçeği yansıtmadığını ve bu tür manipülatif bilgilere itibar edilmemesini istedi.


Yorum Yazın