İş insanı Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya evlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İş insanı Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya evlendi
Abone ol
İş insanı Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya, Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen törenle evlendi. Düğün törenine sürat teknesi ile katılan çiftin şahitliklerini Esat Yontunç ile Ceren Kocakaplan yaptı.

Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya İstanbul Ortaköy'de bulunan tarihi Esma Sultan Yalısı'nda dünya evine girdi.

İstanbul Ortaköy'de bulunan Esma Sultan Yalısı'nda ünlü televizyon sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya evlendi. Düğüne çok sayıda ünlü isim katılırken sürat teknesi ile nikah törenine katılan çift ilgi odağı oldu.

Nikah şahitleri arkadaşları oldu

Ilıcalı ve Altunkaya çiftinin nikah şahitliğini ise Esat Yontunç ile Ceren Kocakaplan üstlendi.

Acun Ilıcalı düğün töreninde konuştu

Televizyon sunucusu Acun Ilıcalı “Zaten uzun zamandır beraberdik. Bugün de nikahımız kıyıldı. Arkadaşlarımız ile bir arada olacağız” ifadesinde bulundu.

Acun Ilıcalı kimdir?

Ali Acun Ilıcalı 29 Mayıs 1969 tarihinde Edirne'de dünyaya geldi. Spor muhabirliği ile sektöre giren Ilıcalı, medya patronluğuna kadar yükseldi. Show TV'de spor muhabiri olarak çalışmaya başlayan Acun Ilıcalı 2004 yılında kendi prodüksiyon şirketi ACUNMEDYA'yı kurarak medya patronu oldu.

Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında?

2 Temmuz 1999 tarihinde Yalova'da doğan Ayça Çağla Altunkaya 25 yaşına girdi. Nişantaşı Üniversitesi'nde Hemşirelik bölümünden mezun olan Ayça Çağla Altunkaya, Acun Ilıcalı ile ilişkisi ile tanınıyor.


Yorum Yazın