Okan Buruk, çift forvette karar kıldı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Okan Buruk, çift forvette karar kıldı!
Abone ol
Galatasaray’da sakatlığı tamamıyla geçen Victor Osimhen, takımla çalışmalara başladı. Nijeryalı futbolcunun dönüşüyle beraber, sarı kırmızılıların yeniden çift forvet oynayacağı düşünülüyor.

Galatasaray, Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılara, bu karşılaşma öncesi Victor Osimhen’den sevindirici haber geldi.

Kasımpaşa mücadelesinde sakatlanan 25 yaşındaki futbolcunun tedavisi tamamlandı. Takımla çalışmalara başlayan Nijeryalı golcü, Antalya’da sahada olabilecek.

Teknik direktör Okan Buruk’un, Antalyaspor maçıyla yeniden çift forvete geçmesi bekleniyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Osimhen transferi sonrası ilk kez Kasımpaşa maçında bu şekilde bir diziliş kullanmıştı.

Nijeryalı futbolcu, Mauro Icardi ile birlikte çok etkili bir ilk yarı oynamış ve 2 gol atmayı başarmıştı.

Victor Osimhen, bu sezon Galatasaray formasıyla 4 karşılaşmada sahaya çıktı. Bu süreçte 2 kez ağları havalandıran 25 yaşındaki golcü, 3 de gol pası verdi.

Galatasaray’ın başka golcüsü Icardi ise Osimhen’in sakatlandığı Kasımpaşa maçının ikinci yarısından itibaren etkili olamadı.

Bu nedenle teknik heyet, Osimhen’in sahada olduğu süre boyunca Mauro Icardi’nin daha serbest oynamasını planlıyor. Böylelikle Arjantinli futbolcunun daha rahat gol pozisyonuna girmesi hedefleniyor.


Yorum Yazın