Okan Buruk'tan Galatasaray taraftarına çok bekledikleri Mauro Icardi ile Victor Osimhen müjdesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Okan Buruk'tan Galatasaray taraftarına çok bekledikleri Mauro Icardi ile Victor Osimhen müjdesi
Abone ol
Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk Avrupa Ligi’ndeki ilk rakibi PAOK ile karşılaşması öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Buruk, "Mauro Icardi ile Victor Osimhen bir arada oynayacak. " dedi.

Okan Buruk’un açıklamaları şöyle:

”Mental olarak çok iyi durumdayız. Galatasaray ve Türk futbolu için kazanmak istiyoruz.”

”Florya’da ortam çok başka, dışarıdan farklı yansıtılıyor. Öz güvenimiz hep çok yüksek. Dışarıda suni bir ortam yaratılıyor. Oyuncularımıza ve kendimize güveniyoruz. Sezon başı hatalar yaptık ama adı üstünde, sezon başı. Milli takımdan gelen oyuncular... Tüm Avrupa bu maç yoğunluğunu konuşuyor. Geçen sezon 12-13 ay sürdü. Hazırlık süreci her takım için zaman alıyor, bizim için da bazen daha fazla oluyor. Kadro tamamlandı. Transfer dönemi bittikten sonra bizde bir sakinleme olur. Artık sadece futbola, sahaya odaklandık. Bu da galibiyetler ve başarılar getiriyor.”

”Derbiyi kazandık, 6’da 6 yaptık ama kendimizi dev aynasında görmemeliyiz.”

”Mauro Icardi, Fenerbahçe derbisinde takımın yanında olmak istedi. Arkadaşlarına desteğini, maçtan sonra sevincini hepimiz gördük. Mauro Icardi ile Victor Osimhen bir arada oynayacak. İnşallah 3’ü bir arada oynar. Kimin oynayacağı bilinmez. Her oyuncu değerli, herkes oynayacak.”

”Yunus Akgün’ün kalitesi var. Üst üste koyarak gidiyor. Sağ ve solda oynayabilir. Roland Sallai de oynayabilir. İyi kanat oyuncularımız, iyi oyuncularımız var. Böyle bir grupla çalıştığım için çok mutluyum.”

”İyi karakterli oyuncular aldık. Oyuncu ve kişilik olarak yeni gelenler çok iyi uyum sağladı. İyi profesyoneller, antrenmanda her şeylerini veriyorlar. Galatasaray kadrosu uzun vadede devam edebilecek bir kadro.”

”Michy Batshuayi’nin Fenerbahçe maçında ne kadar oynamak istediğini biliyordum. Dün kendisiyle konuştum. 3-0’da yanlış bir penaltı, bizim adımıza da birçok şeyi değiştirdi. Hakemin maçı 3-1’e getirmesi birçok şeyi değiştirdi, skoru korumak üzerine hamleler yaptık. O yüzden oyuna alamadık, bunu kendisine de anlattım. Bundan önceki senelere göre oynama süresi daha yüksek.”


Yorum Yazın