İstanbul
Yağmur ve kar
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,2205 %1.21
40,7258 %0.8
3.626,63 % 1,30
83.173,91 %0.404
Ara
Muhalif. HABERLER AK Parti Belediye Başkan Adayı Savran’dan ev ziyaretleri

AK Parti Belediye Başkan Adayı Savran’dan ev ziyaretleri

AK Parti Belediye Başkan Adayı Savran’dan ev ziyaretleri

Okunma Süresi: 1 dk

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, yeni dönemde de Nevşehir’i daha ileriye taşımak ve güzel hizmetlere imza atmak için çalışacaklarını söyledi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, seçim çalışmaları çerçevesinde eşi Nejla Savran ve AK Parti Kolları Başkanı Elife Çelebi ile birlikte çeşitli mahallelerde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Konuk olduğu evlerde vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Savran, vatandaşlara yeni dönemde gerçekleştireceği projelerden bahsederek destek istedi.

Yeni dönemde de tıpki üç yıllık belediye başkanlığı sürecinde olduğu gibi Nevşehir için durmadan, yorulmadan çalışacağını kaydeden Savran, “Bizler siyaseti bir yerde makam sahibi olalım, bir takım avantajlar elde edelim diye yapmıyoruz. Bizler siyaseti halka hizmet etmek için yapıyoruz. Amacımız kişisel çıkarlarımız değil halka hizmet. Belediye başkanlığı halkın hizmetine girmektir, halkın hizmeti için oturulan bir koltuktur. Yeni dönemde şehrimizi daha ileriye taşıyacak birçok projemiz var. Projelerimizin temel özelliği ayakları yere basan, Nevşehir’in sorunlarını bilerek ve bu sorunlara öncelik vererek tasarlanmış projeler olması.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *