İstanbul
Yağmur ve kar
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,2205 %1.21
40,7258 %0.8
3.626,63 % 1,30
83.173,91 %0.404
Ara
Muhalif. HABERLER AK Parti Eskişehir adaylarını açıkladı

AK Parti Eskişehir adaylarını açıkladı

AK Parti Eskişehir adaylarını açıkladı

Okunma Süresi: 2 dk

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir için adaylığı açıklanan Nebi Hatipoğlu'nun şehri Eskişehir'de, ilçe adaylarının tanıtımını gerçekleştirdi. Cumhur İttifakı olarak Eskişehir'de MHP 4, Büyük Birlik Partisi ve Yeniden Refah Partisi 1'er ilçede aday gösterirken, 8 ilçede ise AK Parti aday çıkardı.

ESKİŞEHİR (İGFA) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’in ilçelerindeki belediye başkan adaylarını Şehit Anıl Gül Spor Salonu'nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısıyla kamuoyuna duyurdu.

31 Mart'ın eser ve hizmet belediyeciliğinin sembolü olacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin şehirleri geleceğe hazırlamak gibi bir derdi olmadığını öne sürerek, eser ve hizmet siyasetiyle Türkiye'yi büyütmeye devam edeceklerini söyledi.

Milletin ortak değerlerinin istismarı siyasetinin artık sonuna gelindiğine dikkati çeken Erdoğan, "Türkiye'nin ve şehirlerin kaybedecek bırakın 5 yılı tek bir günü bile yoktur" diyerek, "Hem merkezi yönetim, hem belediye el ele verdiği zaman Eskişehir'imiz yeniden ihya olur, ayağa kalkar" mesajı verdi.

Hatırlanacağı gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Nebi Hatipoğlu açıklanmıştı.

Cumhur İttifakı olarak Eskişehir'de MHP 4, Büyük Birlik Partisi ve Yeniden Refah Partisi 1'er ilçede aday gösterirken, 8 ilçede ise AK Parti aday çıkardı.

Eskişehir'in ilçelerindeki adaylar şöyle:

Alpu: Alparslan Kokulu (MHP)

Beylikova: Vahit Kara (AK PARTİ)

Çifteler: Kadir Bıyık (MHP)

Günyüzü: Hidayet Özmen (BBP)

Han: Bekir Belceli (AK PARTİ)

İnönü: Serhat Hamamcı (AK PARTİ)

Mahmudiye: Murat Uçarer (AK PARTİ)

Mihalgazi: Zeynep Güneş (AK PARTİ)

Mihalıççık: Halil Sami Barış (MHP)

Odunpazarı: Özkan Alp (AK PARTİ)

Sarıcakaya: Faruk Güler (YENİDEN REFAH)

Seyitgazi: Erhan Erden (MHP)

Sivrihisar: Hüseyin İlhan (AK PARTİ)

Tepebaşı: Hamid Yüzügüllü (AK PARTİ)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *