İstanbul
Rain and snow
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9902 %0.22
37,4235 %0
96.417,40 %-0.464
3.302,84 0,20
Ara
Muhalif. HABERLER Başkan Sandal oyunu kullandı “Vatanını seven sandığa gelsin”

Başkan Sandal oyunu kullandı “Vatanını seven sandığa gelsin”

Başkan Sandal oyunu kullandı “Vatanını seven sandığa gelsin”

Okunma Süresi: 1 dk

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda sabah erken saatlerde ailesiyle birlikte sandık başına giderek oyunu kullandı. Başkan Sandal, “Bu seçim öncekilerden çok daha önemli, çok daha anlamlı. Vatanını seven sandığa gelsin! Ülkemiz için yarının bugünden daha güzel olmasını diliyorum” dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, eşi Aylin Sandal ve oğlu Yağız Sandal ile birlikte Mustafa Kemal Anadolu Lisesi'nde sandık başına gitti. Oy kullanma işlemlerinin ardından Başkan Sandal, daha sonra okulda bulunan seçmenlerle sohbet etti.

HALKIN İKTİDARINDA BULUŞALIM

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Biz ülkemiz için her şeyin daha iyi olmasını istiyoruz. Aydınlık yarınlarda, huzurlu, mutlu, kardeşçe ve özgürce yaşamak istiyoruz. Diliyoruz ki; yarın, bugünden daha güzel olsun ve insanlarımız eşitliğe, refaha, istediği hayata  kavuşsun. O yüzden bu seçim öncekilerden çok daha önemli. Vatanını seven sandığa gelsin ve yarın halkın iktidarında buluşalım. Ülkemize ve halkımıza hayırlı olsun" dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *