İstanbul
Hafif yağmur
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9105 %-0.09
37,4251 %0.18
97.421,78 %-2.247
3.309,31 0,70
Ara
Muhalif. HABERLER Başkan Sandıkçı, “Sporda marka kimliğimizle farkımızı gösteriyoruz”

Başkan Sandıkçı, “Sporda marka kimliğimizle farkımızı gösteriyoruz”

Başkan Sandıkçı, “Sporda marka kimliğimizle farkımızı gösteriyoruz”

Okunma Süresi: 2 dk

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Türkiye Şampiyonası finallerinde ilçeyi temsil edecek olan Canikli sporcuları makamında ağırladı.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) U-14 Türkiye Anadolu Şampiyonası’nda üstün bir performans sergileyen ve karşılaştığı tüm rakiplerini şampiyona dışına iterek, Karadeniz Bölgesi’nde kendi kategorisinde Türkiye finallerine kalan tek takım olan Canik Belediyesi U-14 Kız Basketbol Takımı’nı makamında ağırladı. Sporcuları gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, tüm sporculara ve antrenörlere Türkiye Şampiyonası finallerinde başarılar diledi. Canik’te binlerce sporcu yetiştirdiklerini, milli takıma kazandırdıklarını ve ilçe olarak farklı spor branşlarında birçok başarıya imza attıklarını vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı “Sporda marka kimliğimizle farkımızı gösteriyoruz” dedi.


“Güçlü spor altyapımız ile milli takıma sporcular kazandırıyoruz”

Canik Belediyespor Kulübü U-14 Kız Basketbol Takımı’nı ve takım antrenörlerini makamında ağırlayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, onlara Türkiye Şampiyonası finallerinde başarılar diledi. Sporculara duydukları güvenin tam olduğunu dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Spora ve sporcuya verdiğimiz desteklerle ilçemizdeki gençlerimiz ve çocuklarımızın hepsini sporla buluştururken, her bir yavrumuzun en az bir spor branşını profesyonel olarak yapmasını sağladık. Sporda marka kimliğimizle farkımızı gösteriyoruz. Hem takım hem bireysel sporlarda büyük başarılara imza atıyoruz. Canik’te sağlam temeller üzerine oluşturduğumuz güçlü spor altyapımız ile milli takıma sporcular kazandırıyoruz. Takımımıza güvenimiz tam. İnşallah onlar Türkiye Şampiyonası’ndan zaferle dönecekler. İlçemize bir şampiyonluk daha kazandıracaklar” dedi.  Sporcular ve antrenörleri göstermiş oldukları başarılardan dolayı kutlayan Başkan İbrahim Sandıkçı, onlara hediyeler verdi.  

Canik Belediyesi Zaferden Zafere Koşuyor

Canik Belediyespor Kulübü Basketbol Takımları, yüksek oyun kaliteleri ve üstün mücadeleleri ile şampiyonalarda rüzgâr estirmeye devam ediyor. Karadeniz Bölgesi’nde Türkiye Şampiyonası finallerine kalan tek takım olan Canik Belediyespor Kulübü U-14 Kız Basketbol Takımı, 17-24 Mayıs tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlenecek olan U-14 Türkiye Şampiyonası finallerinde mücadele edecek. Canik Belediyespor Kulübü Basketbol Takımları’ndan 6 da 6 yapan U-10 ve U-12 Kız Basketbol Takımları Samsun finallerinde, 3 de 3 yapan U-11 Kız Basketbol Takımı ise Samsun’da düzenlenecek olan yarı final müsabakalarında boy gösterecek.  

Canik Belediyesi U-14 Kız Basketbol Takımı, Türkiye Şampiyonası finallerinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Erdemli Koyuncu Irmak Spor ile karşılaşacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *