İstanbul
Kapalı
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6131 %0.06
39,9877 %0.02
3.431,20 % 0,01
82.535,45 %1.027
Ara
Muhalif. HABERLER Başkan Sertaslan’dan öğretmenlere, “İyi ki varsınız”

Başkan Sertaslan’dan öğretmenlere, “İyi ki varsınız”

Başkan Sertaslan’dan öğretmenlere, “İyi ki varsınız”

Okunma Süresi: 2 dk

Başkan Sertaslan’dan öğretmenlere, “İyi ki varsınız”

   Gemlik Belediyesi, ilçede görev yapan öğretmenler için öğretmenler günü kutlama programı hazırladı. Programa Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve çok sayıda öğretmen katıldı. Ses sanatçısı Kübra Lana ile unutulmaz anlar yaşayan öğretmenler, Gemlik Belediyesine teşekkür etti.

   Gemlik Belediye Başkanı Mehmet uğur Sertaslan öğretmenlere hitaben bir konuşma yaptı. Başkan Sertaslan, öğretmenlere her zaman inancının ve güveninin tam olduğunu belirtirken, öğretmenlerin işinin zor ve bir o kadarda kıymetli olduğunu vurguladı.

 Başkan Sertaslan, “Öğretmenlerime inancım ve güvenim var”

   Öğretmenlerle birlikte olduğum için inanılmaz kıvanç duyuyorum. İfadelerini kullanan Başkan Sertaslan, öğretmenlerin gelecek nesilleri yetiştirmedeki önemini vurgularken, Öğretmenlerimiz ile birlikte olduğum için inanılmaz kıvanç duyuyorum. Elime mikrofon aldığım her yerde ben en çok bu şehrin kadınına, erkeğine, çocuklarına, yaşlılarına ve gençlerine kısacası insanlarına güveniyorum dedim. Bunun elbette bir dayanağı var. Ben bu insanları yetiştirme yeteneğine sahip, onları benim güvenebileceğim insanlar haline getiren öğretmenlerime inancım ve güvenim var. Beni mahcup etmediniz. Ben de beş yıldır sizleri mahcup etmemeye çalıştım. İyi ki varsınız, gününüz kutlu, birlikteliğiniz daim olsun” dedi.

 “Çocuklarımıza barışı öğretin”

   Başkan Sertaslan, barışın önemini vurguladığı konuşmasında, salonda bulunan öğretmenlere çocuklara barışı öğretme çağrısında bulundu. Bir ve beraberken ne kadar güçlü olduğumuzu hatırlatan Başkan Sertaslan, “Çocuklarımıza Bizi ayırmayı, bizi bölmeyi başardıkları her dönemde yok olduğumuzu, birleştiğimizde ve birlik olduğumuzda iri olduğumuzu ve diri olduğumuzu, kimsenin önümüzde duramadığını hep söyleyin.  Barışı muhafaza etsinler, barışı savunsunlar ki, hiç gözyaşı akmasın, bu topraklarda hiç ağlamasın analar. İşiniz zor, önemli ve kıymetli. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sizleri çok seviyorum. iyi ki bugün buradasınız” diyerek sözlerini tamamladı.

   Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ise, Gemlik Belediyesine öğretmenler günü için hazırladıkları organizasyona teşekkür etti.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *