İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,5430 %0.12
39,7256 %0.19
3.424,02 % 0,35
80.602,57 %-6.54
Ara
Muhalif. HABERLER BESOB yönetimine ’protokol’ eğitimi

BESOB yönetimine ’protokol’ eğitimi

BESOB yönetimine ’protokol’ eğitimi

Okunma Süresi: 2 dk

Bursa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Bursa Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği’nin genel sekreter düzeyindeki yöneticilerine yönelik ‘Protokol Kuralları ve Kamuda Uygulama Alanları’ konusunda eğitim verildi.

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi, kurum içi personele yönelik periyodik olarak düzenlediği eğitim çalışmalarına Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (BESOB) de dahil etti.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından BESOB’un genel sekreter düzeyindeki yöneticilerine Protokol Kuralları ve Kamuda Uygulama Alanları konusunda eğitim verildi.

Eğitim programı öncesi konuşan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Mehmet Veysi Tutkun, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın iktisadi ve içtimai yaşamda önemli bir yeri olduğunu hatırlattı. Ahilik kültürünün, ahlak ve geleneklerine uygun bir şekilde meslek üyelerinin birbirleriyle ve halkla olan ilişkilerinde dürüstlüğü, güveni ve sağduyuyu hakim kılmak gibi önemli bir misyonu olduğunu kaydeden Tutkun, Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim noktasında desteklerinin devam edeceğini bildirdi.

Protokol Kuralları ve Kamuda Uygulama Alanları konulu eğitimde sunum yapan Fatih Arslan, protokolün tanımı, önde gelim-öncelik hakkı, protokolün uygulama alanları, düzen, nezaket, saygı ve modern adabı muaşeret kuralları hakkında bilgiler verdi.

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fahrettin Bilgit, eğitim desteği nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *