İstanbul
Rain and snow
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9336 %0.02
37,5038 %0.19
97.413,99 %-0.289
3.315,22 0,32
Ara
Muhalif. HABERLER Bu festival kaçmaz! Ünlüler akın ediyor

Bu festival kaçmaz! Ünlüler akın ediyor

Bu festival kaçmaz! Ünlüler akın ediyor

Okunma Süresi: 2 dk

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın, geçtiğimiz yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı onuruna başlattığı Gençlik Festivali bu yıl da gençlerin en çok sevdiği sanatçıların konserleriyle büyük bir coşkuyla devam edecek.

BALIKESİR (İGFA) - Türkiye’nin En Genç Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, geçtiğimiz yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı onuruna düzenlediği Gençlik Festivali’ni bu yıl da muhteşem konserlerle devam ettiriyor. Önceki yıl; Balıkesir Merkez, Bandırma ve Edremit’te 6 konserle 100 binin üzerinde genci ağırlayan Gençlik Festivali, bu yıl 8 konserle daha çok genci bir araya getirecek. 

4 GÜNDE 10 SANATÇI GENÇLERLE BULUŞACAK

Çamlık Dijital Gençlik Merkezi’nde saat: 20.00’de başlayacak konserlerde; 18 Mayıs Perşembe günü Mehmet Erdem, 19 Mayıs Cuma günü Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş, 20 Mayıs Cumartesi günü Emir Can İğrek ile 21 Mayıs Pazar günü Ceza gençlerle buluşacak. Edremit İlçesi Akçay Meydanı’nda da iki gün art arda düzenlenecek konserlerde; 19 Mayıs Cuma günü Güneş, 20 Mayıs Cumartesi günü Çakal ve Reckol sevenleriyle buluşacak. Bandırma İlçesi Cumhuriyet Meydan’ında; Emre Kaya 20 Mayıs Cumartesi günü, Gripin ise 21 Mayıs Pazar günü sahne alacak. Edremit ve Bandırma’da, Gençlik Festivali kapsamında düzenlenecek konserler saat: 21.00’de başlayacak. Muhteşem bir atmosferde gençlerin en çok takip ettiği ve beğendiği sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek Gençlik Festivali, her geçen yıl daha kapsamlı hale getirilecek. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *