İstanbul
Hafif yağmur
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9105 %-0.08
37,4542 %0.24
97.423,91 %-1.832
3.316,80 0,93
Ara
Muhalif. HABERLER Çocukların hayal dünyası Büyükakın’ı büyüledi

Çocukların hayal dünyası Büyükakın’ı büyüledi

Çocukların hayal dünyası Büyükakın’ı büyüledi

Okunma Süresi: 2 dk

Körfez KO-MEK sergisine katılan Başkan Büyükakın, çocuk oyun odasında eğitim gören çocukların hayallerini makete dönüştürdüğü ürünleri çok beğendi

İlçe sergi açılışlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarının (KO-MEK) Körfez sergi açılışına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sergi alanında bulunan ürünlere hayran kaldı. Kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini tek tek inceleyen Başkan Büyükakın’ın özellikle geri dönüşüm ürünlerinden yapılarak tekrar kullanıma hazırlanan ürünleri ve KO-MEK oyun odası eğitmenlerinin ve çocukların hazırladığı atık ürünlerden oluşan milli ve yerli savunma sanayi ürünlerimizin maketlerinin yer aldığı köşe oldukça ilgisini çekti.

ÇOCUKLARIN ARTIK BÜYÜK HAYELLERİ VAR

Çocuklarla yakından ilgilenen ve açılışa katılan protokol üyelerine yapılan çalışmaları övgüyle anlatan Başkan Büyükakın, ‘’Her şey hayalle başlar. Çocuklarımızın artık büyük hayalleri var. Çocuklar hayal kurarak hayal dünyalarını daha da geliştirerek ilerde inşallah bunların gerçeğini yapabilecek. Türkiye’nin çocukları yeni hayallerle yetişiyor. KO-MEK’in bütün çalışmaları çok güzel ama ben geri dönüşüm ve sıfır atık konusunda çalışmalarına bayılıyorum. Zaten bütün projeleri güzel birini diğerinden ayırmak haksızlık olur ama geri dönüşüm ve sıfır atık konusunda pozitif ayrımcılık yapıyoruz’’ diyerek KO-MEK çalışanlarına ve emeği geçen kursiyerlere teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *