İstanbul
Rain and snow
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9341 %0.04
37,4505 %0
97.779,49 %-0.182
3.311,81 0,22
Ara
Muhalif. HABERLER Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gönüller fethetmeye devam

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gönüller fethetmeye devam

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gönüller fethetmeye devam

Okunma Süresi: 2 dk

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığındaki istişare toplantısına katılarak seçime hazırlık stratejileriyle ilgili aktarımlarda bulundu.

İSTANBUL (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda, AK Parti İstanbul milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda, tamamlanan 14 Mayıs seçimleri ve 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sürecine yönelik çalışmalar ele alındı.

MUHALEFET ZEHİRLİ SİYASET DİLİNE SARILIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, "14 Mayıs gecesinden itibaren muhalefetin buram buram provokasyon kokan mesajları, önümüzdeki sürecin nasıl geçeceğini gösteriyor. CHP Genel Başkanı, koltuğunu kaybedeceğini anladıkça daha da çirkinleşmekte, zehirli bir siyaset diline sarılmaktadır. Kendi dipsiz karanlığına, ülkeyi ve milleti de sürüklemeye çalışmaktadır. Biz, bu oyuna asla ve asla gelmeyeceğiz. Duruşumuzu bozmayacak, soğukkanlılığımızı muhafaza edeceğiz. Son 21 yıldır olduğu gibi kendi işimize bakacağız, kendi gündemimize odaklanacağız." ifadelerini kullandı.

"GÖNÜLLER FETHETMENİN PEŞİNDEYİZ"

Milletin karşısına yine hizmetlerle, eserlerle ve projelerle çıkacaklarına vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Gönüller fethetmenin, yeni bir insanımızı daha saflarımıza katmanın peşinde olacağız. Elbette tüm bunları yaparken seçim günü sandıklara sahip çıkmayı da ihmal etmeyeceğiz. Hiçbir vatandaşımızın oyunun zayi olmasına, gasbedilmesine, sandık başı oyunlarıyla yok sayılmasına fırsat vermeyeceğiz. Yükümüz ağır, mesuliyetimiz büyük, görevimiz zordur. Buradaki her bir dava arkadaşımızın vazifesine dört elle sarılacağına yürekten inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Toplantıya, AK Parti Genel Başkanvekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş da katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *