İstanbul
Hafif yağmur
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,1058 %0.06
37,3642 %-0.23
96.100,00 %-0.464
3.314,06 0,17
Ara
Muhalif. HABERLER Fame Model Of Turkey’in en iyi mankenleri belli oldu

Fame Model Of Turkey’in en iyi mankenleri belli oldu

Fame Model Of Turkey’in en iyi mankenleri belli oldu

Okunma Süresi: 2 dk

Fame Model Of Turkey 2023 mankenlik yarışması geçtiğimiz günlerde Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezinde düzenlendi.

İSTANBUL (İGFA) - Genç kadın ve erkeklerin kıyasıya mücadele ettiği gecede yarışmayı kadınlarda Melissa Aslan kazanırken, erkeklerin şampiyonu Furkan Yıldırım oldu. İkinciler Buse Aksüt ve Burak Gündüz olurken, üçüncüler  Nil Gül, Okan Leventoğlu seçildi.Catwalk ödülleri Merve Karslı ve Oğuzhan Tüfekçi’nin oldu.

19 kadın, 19 erkek finalistin olduğu gecenin koreografisi ve sanat yönetmenliğini ünlü koreograf Asil Çağıl üstlendi. Sunuculuğunu ünlü model/oyuncu Zeliha Çal ve Ercan Arkat’ın yaptığı yarışma oldukça heyecanlı geçti. Jüride Şişli belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Lütfi Özenç, Yarışma Başkanı Ruhi Anılan, Doktor Ercan  Köse, Yapımcı Halit Eser Avusturyalı model Florian Macek, 2022 Fame Model Of Turkey 1.leri Elif Tokgöz ve Çağrı Özer, İş ve Spor adamı Turgay Kıran, Bursa Fashion Week Başkanı /Moda Tasarımcısı Yaşariye Doğan ,Tülay Türken/Barza firması,Türkiye Güzeli Yağmur Ayaz, Proje yönetmeni Ömer Gürkan Şimşek, Moda Tasarımcısı Aylin Yılmaz, genç moda tasarımcısı Sevgi Taştan,2023 Avrupa 2.Güzeli Deniz Eser ve gecede hem jüri koltuğunda oturup hem de sahne alan başarılı sanatçılar Faruk K, Aslı Kökçe, Sibel Gökçe ve Zeynep Dizdar gibi alanında başarılı jüride yer aldılar.

Yarışmacıların kostümleri  erkek modasının başarılı imzası Şinasi Günaydın, başarılı Haute Couture kostümleriyle tasarımcı Oktay Seven, bayan giyimin genç markası başarılı tasarımcı Tülay Türken/Barza ,mayo dünyasının yine başarılı markası Pozitif Mayolarıyla yarışmacılar podyuma çıktı.

Jüri koltuğunda bulunan şarkıcı ve söz yazarı Zeynep Dizdar "Çok güzel bir geceye benziyor, bizde heyecanlıyız. Adayları çok merak ediyorum. İyi olan kazansın diyelim klasik olarak." ifadelerini kullandı.

Tek erkek jüri şarkıcı Faruk K. bu projeye destek vermekten her zaman gurur duyduğunu söyledi. Faruk K "Fame Of Turkey'in genç kuşağa yeni istihdam kapıları açacak diye düşünüyorum, yolları açık olsun. Bizde bu akşam beş atlı jüri üyesiyiz onlara güzel enerjilerimizi vermek istiyoruz." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *