İstanbul
Hafif yağmur
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9105 %-0.08
37,4542 %0.24
97.423,91 %-1.832
3.316,80 0,93
Ara
Muhalif. HABERLER Kayser Melikgazi’ye Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi

Kayser Melikgazi’ye Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi

Kayser Melikgazi’ye Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi

Okunma Süresi: 2 dk

Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi, Hisarcık Mahallesi’nde içerisinde hem çocuklar hem de kadınlar için eğitimlerin verileceği bir Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi yapacak.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri'ye bağlı Melikgazi olarak kadınlara ve çocuklara özel birçok proje hayata geçirdiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi olarak durmadan yorulmadan çalışıyor, ilçemize hizmet ediyoruz. Bu kapsamda ihtiyaç olan yerlere gerekli hizmetleri sağlıyoruz. Hisarcık Mahallesi Sanayi Caddesi üzerinde bulunan projemizi 220 metrekare alanda 2 katlı olarak hizmet verecek şekilde tasarladık. İçerisinde hem yetişkinler aynı zamanda çocuklar için derslikler, kurs alanları çok maksatlı salon ve çocuk oyun alanları bulunacak. Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi olacak.

Gençlerimiz buradan eğitim alacak. İnşallah bayan kardeşlerimize özel bir tesis olacak. Hayırseverlerimiz ile el ele verip Kayseri için güzel projeler ve hizmetler kazandırmaya çalışıyoruz. Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezleri çok önemli. Çünkü buralarda hem çocuklarımız hem de kadınlarımız eğitimler alacak. Kadınlar ve annelerimiz çocuklarımıza bakıyorlar, onları yetiştiriyorlar. Aile yapısı ne kadar sağlam olursa ülkemiz, İslam âlemi o kadar iyi bir noktaya gelir. Merkezimizde 4-6 yaş dönemindeki çocukların zihinsel, duygusal, sosyal, dinî ve ahlakî gelişimi için eğitimler verilirken bayanların dini ve ahlaki eğitimlerini tamamlamalarına yönelik sınıflar yer alacak. Şimdiden tesisimizin Hisarcık Mahallemize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *