İstanbul
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6874 %0.21
39,8237 %-0.01
3.520,89 % 0,08
82.105,05 %-1.211
Ara
Muhalif. HABERLER Kayseri protokolünden ’özel’ buluşma

Kayseri protokolünden ’özel’ buluşma

Kayseri protokolünden ’özel’ buluşma

Okunma Süresi: 2 dk

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yeni Mutlu Yüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen ‘Farkındalık Gösterisi’ adlı etkinliğe katıldı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda engelli vatandaşlara yönelik takdir toplayan hizmetlerini sürdürürken Büyükkılıç da özel kardeşlerimiz diyerek bağrına bastığı engelli vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor.

Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi eğitmenleri, öğrenciler ve aileler katıldı.

Etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, engelli vatandaşların 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ederek, “Sizlerde engel görmeyip, engelleri de yok etme anlayışı içerisinde olmamız gerektiği yaklaşımıyla bu gününüzü tebrik ediyorum. Gerek şehrimizi imar boyutunda fiziki koşullarında, gerekse huzur boyutunda sizlere yakışır konuma getirmek adına üzerimize düşeni yapmaya ve iş birliğini de önemseyerek yolumuza devam etmeye gayret ettiğimizi paylaşmak istiyorum” dedi.

“BİRİZ, BERABERİZ HEP BERABER KAYSERİ’YİZ”

Konuşmasında birlik, beraberlik vurgusu yapan Başkan Büyükkılıç, Kayserilileri, engelli vatandaşlara yönelik Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı’na davet etti. Büyükkılıç,  “Çünkü biz biriz, beraberiz hep beraber Kayseri’yiz. Olaya bu anlayış içerisinde bakıyoruz. Ailelerimizi bu anlayış içerisinde bağrıma basarak, sevgili yavrularımıza ayrıca sağlıklı uzun ömürler diliyor, Allah’a emanet olun diyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Büyükkılıç, ayrıca salondaki özel çocuklara ‘kırmızı, beyaz, en büyük Türkiye’ üçlüsü çektirerek yüzlerini güldürdü. Vali Gökmen Çiçek de programı düzenleyen özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini tebrik ederek, “Altın kalpli çocuklarımız, bugün sizlerle beraber olmaktan dolayı gerçekten ben de çok mutluyum. İyi ki de gelmişim” dedi.

Konuşmaların ardından özel çocuklar tarafından düzenlenen renkli gösteriler alkışlarla karşılandı. Programda, Başkan Büyükkılıç’a çiçek takdiminde de bulunuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *