İstanbul
Kapalı
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6134 %0.07
39,9405 %0.14
3.465,24 % 0,39
82.721,43 %0.033
Ara
Muhalif. HABERLER Kayseri’de Üniversite Kavşağı’nda gece mesaisi

Kayseri’de Üniversite Kavşağı’nda gece mesaisi

Kayseri’de Üniversite Kavşağı’nda gece mesaisi

Okunma Süresi: 2 dk

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi yolu üzerinde bulunan Üniversite Kavşağı’nda tamamlanan düzenleme çalışmalarını inceledi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayserililere daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkânı sağlamak için çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde gerekli görülen kavşaklardaki düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Büyükkılıç, bu kapsamda Talas Bulvarı üzerinde, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ile Erciyes Üniversitesi arasında yer alan Üniversite Kavşağı’nda tamamlanan düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, incelemeleri esnasında açıklamalarda bulunarak, “Üniversite kavşağımızdaki düzenlemelerde sona geldik. Gecenin bu saatinde sağ olsun ekibimiz çalışıyor. Bu süre içerisinde, servis yolu diye bilinen millet bahçemizin kenarındaki yolu trafiğe kapatmak durumunda kaldık. Vatandaşlarımıza bu manada sıkıntı oluşturduğunun da farkındayız ama inşallah tamamlandı, toparlandı. Esenli bir şekilde, huzurlu bir şekilde, güvenli bir şekilde bu kavşak düzenlemesiyle hem kavşak rahatlamış olacak hem de yolumuz açılmış olacak. Şehrimize Üniversite Kavşağı’mız hayırlı, uğurlu olsun diyoruz. Cenab-ı Allah kaza bela vermesin” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, trafiği aksatmamak ve mağduriyet oluşturmamak adına çalışmalarını gece saatlerinde yürüttü. Çalışma ile kavşak, araçlar ve yayalar için daha kullanışlı ve konforlu hale getirilmiş şekilde trafiğe açıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *