İstanbul
Orta şiddetli yağmur
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,2077 %0.25
37,9032 %-0.04
96.582,68 %-1.293
3.407,13 0,24
Ara
Muhalif. HABERLER Söğütlü’nün evsel atıksuları taşınacak

Söğütlü’nün evsel atıksuları taşınacak

Söğütlü’nün evsel atıksuları taşınacak

Okunma Süresi: 1 dk

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Söğütlü Atatürk Caddesi ve Orhangazi Caddesi’nde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında bölgeye toplam bin 200 metre kanalizasyon şebeke imalatı kazandırdı. Tamamlanan altyapı çalışmaları sayesinde bölgenin evsel atık suları güvenle arıtma tesisine taşınacak.

SAKARYA (İGFA) -Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), 4 bin 823 kilometrekare alanda yürüttüğü altyapı çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

Son olarak Söğütlü ilçesinde başlatılan yeni proje kapsamında Atatürk Caddesi’ne 500 metre, Orhangazi Caddesi’ne ise 700 metre uzunluğunda kanalizasyon şebeke imalatı yapıldı.

Kurum tarafından yapılan açıklamada, “Şehrimizin eşsiz doğasını korumak için evsel atıksu kayıp ve kaçaklarının önüne geçiyoruz. Atıksuların çevreye karışmaması için ihtiyaç duyulan noktalarda hat yenilemesi yapılırken aynı zamanda yeni hat imalatları da şehrin muhtelif noktalarında sürdürülüyor. Toplam uzunluğu bin 200 metre olan hat imalatı sayesinde Söğütlü’de iki bölgemizin atıksu sorununu çözüme kavuşturduk. Sağlıklı ve güvenli bir şekilde taşınan evsel atıksular son teknoloji atıksu arıtma tesisimizde arıtıldıktan sonra yeniden doğaya deşarj edilecek” ifadelerinde bulunuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *