İstanbul
Rain and snow
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9745 %0.2
37,4268 %0.02
96.592,56 %-0.084
3.303,40 0,22
Ara
Muhalif. HABERLER Sporcu Fabrikası ’Şampiyonluk Fabrikası’ oldu

Sporcu Fabrikası ’Şampiyonluk Fabrikası’ oldu

Sporcu Fabrikası ’Şampiyonluk Fabrikası’ oldu

Okunma Süresi: 2 dk

A takımı Bölgesel Amatör Lig’den (BAL) 3. Lig’e çıkan, U-14 Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Talasgücü Belediyespor, U-17 Ligi’ni de namağlup zirvede tamamladı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Bu sezon başarılarıyla adından söz ettiren Kayseri takımı Talasgücü Belediyespor’a bir şampiyonluk da U-17 takımından geldi. Daha önce A takımda 3. Lig’e çıkma başarısını yakalayarak Kayseri’nin ikinci profesyonel takımı olan ve U-14 liginde şampiyonluğu olan sarı- lacivertli takıma bir şampiyonluk da U-17 takımı yaşattı.

Hafta sonu yapılan final maçında Erciyesgücü ile karşı karşıya gelen Talasgücü Belediyespor takımı, rakibini 2-0 mağlup ederek grubunu namağlup tamamladı. Bu sonuçla şampiyon olan Talasgücü Belediyespor, Kayseri’yi Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkını elde etti.

BAŞKAN YALÇIN’DAN KUTLAMA

Maçın ardından değerlendirmede bulunan Talas Belediye Başkanı ve Talasgücü Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Mustafa Yalçın, “Gençlere yapmış olduğumuz yatırımın karşılığını toplamaya başladık. Yüz ağartan projelerimiz arasında Sporcu Fabrikası vardı. Bunun bir parçası olan Talasgücü Belediyesporumuzun altyapısı adeta Şampiyonluk Fabrikası oldu. A takımımız Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak 3. Lig’e yükselme başarısını elde etti ve Kayseri’ye Kayserispor’dan sonra ikinci profesyonel takımı hediye ettik. Yine aynı şekilde U-14 takımımız Kayseri şampiyonu oldu. U-18 takımımız ise final maçında Kayseri şampiyonluğunu kıl payı kaçırdı. U-17 takımımız da büyük başarı göstererek 10’da 10 yaptı ve ligi namağlup şampiyon bitererek Kayseri’yi Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı. Şampiyonluklarda emeği olan hem sporcu kardeşlerimize hem de teknik heyetimize teşekkür ediyor, gözlerinden ve gönüllerinden öpüyorum.” diye konuştu.

Başkan Yalçın daha sonra futbolcu, teknik heyet, yönetim ve taraftarla şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

,

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *