İstanbul
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,0340 %0.14
37,1286 %0.12
99.393,19 %5.785
3.258,61 0,02
Ara
Muhalif. HABERLER Vali Gökmen Çiçek’ten 23 Nisan mesajı

Vali Gökmen Çiçek’ten 23 Nisan mesajı

Vali Gökmen Çiçek’ten 23 Nisan mesajı

Okunma Süresi: 2 dk

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in TBMM'nin 103'üncü açılış yıl dönümü dolayısıyla 23 Nisan mesajı yayımladı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hep birlikte kutlamanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Çiçek mesajında şu ifadeleri kullandı: "Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi ve Gazi Meclisi’mizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.” sözüyle geleceğimizin ikbâli olan çocuklarımıza verdiği kıymeti ifade etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünya tarihinde çocuklara bayram armağan eden tek lider; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocuklara armağan edilen tek bayram olmuştur. Bu anlamda, milletimizin umut çiçeği olan çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu yaşaması, çağın gereklerinden ziyadesiyle istifade etmesi, donanımlı ve yetenekli bireyler olarak yetişmesi hepimizin ortak gayesi olmalıdır.

Çocuklarımızın hafızalarında ve kalplerinde yer eden vatan ve millet sevgisi, onların gözlerinde gördüğümüz yaşama sevinci ve geleceğimizi aydınlatan umut ışığı, ülkemizin mutlu yarınlarına olan inancımızı bir kat daha güçlü kılmaktadır. Bu vesileyle, Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’mızın tüm kahramanlarını, vatanımız uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi, vefat eden gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ülkemizin ve dünyanın bütün çocuklarına huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *