İstanbul
Hafif yağmur
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9356 %0
37,4436 %0.23
97.360,22 %-1.239
3.318,77 0,99
Ara
Muhalif. HABERLER Yıldırım’da Kadın Spor Merkezi ilaçlandı

Yıldırım’da Kadın Spor Merkezi ilaçlandı

Yıldırım’da Kadın Spor Merkezi ilaçlandı

Okunma Süresi: 1 dk

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandırdığı kadın spor merkezlerine gelen kadınların temiz ve steril bir ortamda rahatlıkla spor yapabilmeleri adına ilaçlama ve hijyen çalışmalarını rutin olarak sürdürüyor.

BURSA (İGFA) - Yıldırım Belediyesi’nin, öncelikli hizmet grupları arasında yer alan kadınlar için açmış olduğu spor merkezlerine ilçedeki kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. 75. Yıl, Sinandede, Ulus, Mimarsinan, Millet ve Sıracevizler İlyas Kader kadın spor merkezlerinde uzman diyetisyen tarafından profesyonel ölçüm cihazları ile kadınlar için kişiye özel program belirlenip kilo alma, kilo verme beslenme programı sonrası egzersiz planlaması yapılıyor. Haftanın 6 günü eğitim verilen merkezlerde kadınlar uzman antrenörler eşliğinde fitness, step-aerobik, zumba, pilates yapıyor. Yıldırım Belediyesi kadınların gözde mekanları olan bu tesisleri rutin olarak ilaçlayıp dezenfekte işlemiyle mikrobik ortamların oluşmasının önüne geçiyor. 

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Koruyucu ve önleyici sağlık hizmetleri kapsamında ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor. Kadınlarımızın gözde mekanlarından olan kadın spor merkezlerimizde hijyen en büyük önceliklerimizden. Kadınlarımız tesislerimizi gönül rahatlığı ve sağlıkla kullanabilirler” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *