İstanbul
Orta şiddetli yağmur
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,1036 %0
37,8476 %0.72
95.578,33 %0.055
3.386,45 0,56
Ara
Muhalif. HABERLER Zeytinburnu’nda 3 Yeni Noktaya 112 Acil Hizmet İstasyonu

Zeytinburnu’nda 3 Yeni Noktaya 112 Acil Hizmet İstasyonu

Zeytinburnu’nda 3 Yeni Noktaya 112 Acil Hizmet İstasyonu

Okunma Süresi: 2 dk

Zeytinburnu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sümer, Seyitnizam ve Kazlıçeşme Mahalleleri’ndeki 112 Acil Hizmet İstasyonlarının açılışı Belediye Başkanı Ömer Arısoy tarafından yapıldı. Böylelikle ilçedeki 112 Acil Hizmet İstasyonu sayısı 7’ye yükselmiş oldu.

 
Zeytinburnu Belediyesi ilçedeki 112 Acil Hizmet İstasyonu sayısını yükseltmeye devam ediyor. İlçede 2023 yılı Acil Sağlık Hizmeti vaka sayısının 9 bin 296’ya ulaşmasının ardından kolları sıvayan Zeytinburnu Belediyesi; Sümer, Seyitnizam ve Kazlıçeşme Mahalleleri’ne de yeni istasyonlar kurdu. 3 yeni 112 Acil Hizmet İstasyonu’nun açılışını yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Sümer, Seyitnizam ve Kazlıçeşme’deki yeni noktalarımızla birlikte, ilçemizde toplam istasyon sayımızı 7’ye çıkarıyoruz. Zeytinburnulu hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi. 

 

“İSTASYONLARIMIZ 24 SAAT BOYUNCA HİZMET VERİYOR”

İstasyonların yerlerinin nüfus yoğunluğu, trafik durumu, sağlık kuruluşlarına mesafe gibi birçok parametreye göre belirlendiğine dikkat çeken Başkan Arısoy, “İstasyonlarımızın hepsi 24 saat açık. Her birinde sağlık personelleri, acil tıp teknikerleri ve şoförlerden oluşan 12 personel görev alıyor. Ciddi hastalık ve yaralanmalar için acil tedavi ve nakil hizmeti veren bu istasyonlar hayat kurtarmak için çok önemli.” diye konuştu. 

 

“İLÇEMİZE 2 YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ DAHA KAZANDIRACAĞIZ”

Hâlihazırda Zeytinburnu’nda 18 Aile Sağlığı Merkezi’nin bulunduğunu, burada 79 aile hekimi ve 74 aile sağlığı elemanının çalıştığını belirten Başkan Arısoy, son olarak, pandemi döneminde Maltepe Aile Sağlığı Merkezi’ni hizmete aldıklarını söyleyerek, ilçeye 2 yeni Aile Sağlığı Merkezi daha kazandıracaklarının bilgisini verdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *